Rancher

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Rancher på Expedia.se

Rancher är än idag ett mycket spännande och populärt boende för dem som vill komma nära naturen och få uppleva äkta cowboykultur. Det är USA:s svar på Europas gårdsvistelser och erbjuder dig en chans att få arbeta med kroppen på gården och att omge dig med vildmarken, samt balansera stadslivet med en dos landsbygd.

Rancher är perfekt för dig som vill frammana din inre cowboy. De ligger ute i ödemarken, långt bort från betongdjungeln och stora metropoler. Många ligger i den legendariska gamla västern, med kanjoner och jordpyramider runtomkring. Du kan även vänta dig kaktusar och klippor i bakgrunden. Andra ligger på Texas gröna slätter där du kan lyssna till ljudet av porlande bäckar, gnäggande hästar och ekarna som svajar i vinden.

För naturälskare är det nog få saker som lockar mer än en ranchvistelse. Du är omringad av natur och har aldrig långt till närmaste vandrings- eller cykelled, och du kan även ge dig ut och rida eller bestiga en av bergstopparna. Den isolerade Sevier River Ranch & Cattle Company i Utah är ett bra exempel. I de lantliga stugorna befinner du dig inte långt från Bryce Canyons ockerfärgade klippor och Dixie National Forest.

Ett lantligt läge betyder dock inte att rancherna måste vara lantliga. Det finns även många lyxiga element på många av dessa boenden. Bland annat 4-stjärniga Joshua Creek Ranch i San Antonio. I det stora timmerhuset finns vackra lounger, rum med platt-tv och hemtrevlig amerikansk arkitektur.

Det finns rancher som är ännu lyxigare. Tanque Verde Ranch ligger i Arizonas kaktusklädda berg. Ranchen är byggd i mexikansk, naturlig stil och har varma bubbelpooler, romantiska privata rum med öppna kaminer och amerikanska diners att bjuda på. White Stallion Ranch har en utomhuspool och gym, och insidan bjuder på konst från vilda västern, öppna spisar och bekväma soffor.