Resorter

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Resorter på Expedia.se

Inget känns lika lyxigt som en resort. Om du vill bli omhändertagen och bortskämd samt koppla av och varva ner finns det ingen bättre boendetyp än denna. Det finns dussintals bekvämligheter att se fram emot. Infinitypooler med utsikt över vita sandstränder? Absolut! Smekmånadsviter med stora sängar och marmorklädda badrum? Självklart! Spafaciliteter med turkiska ångbad och klassiska massagebehandlingar? Japp! Det är bara en del av vad resorter har att bjuda på.

Du som har ett intresse för god mat kommer att vara nöjd med menyn på de flesta resorter. Dessa stora boenden finns överallt, från Mexiko och Franska rivieran till Sydostasien och Västindien, och har några av dagens bästa restauranger. Vissa resorter har även Michelin-kockar. Om du inte orkar gå ner till restaurangen för middag finns det så klart rumsservice.

Efter maten kan du passa på att utnyttja de vackra trädgårdarna. Här hittar du ofta gångvägar och soliga terrasser bland palmträden. Andra har turkosa pooler som spiller ut mot kusten eller som kommer med bar och rutschbanor för barnen. Under regniga dagar kan du koppla av i spaanläggningen eller kolla dina mail i businesscentret.

Thailand har en mängd resorter. De vackra resorterna ligger vid tropiska stränder med kristallklart vatten och vit sand. Det finns resorter i Pattaya som ligger vid Thailandviken och som har över 100 rum och massageanläggningar. Centara Grand Mirage Beach Resort är en av dessa. Resorterna i Ko Lanta omges av Long Beachs vita sand och bambubarerna i Klong Khong. Bland de 5-stjärniga resorterna i Koh Samui finns Tongsai Bay, med dess tennisbana och pooler.

Självklart finns det resorter på fler platser än i Thailand. Det finns lyxiga resorter över hela världen. Ett stenkast från de kasuarinadoftande stränderna vid Stilla havet, på Greklands öar och på Costa del Sol.