Semesterparker

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Semesterparker på Expedia.se

Koppla av och roa er i en semesterpark. Denna familjevänliga och roliga boendetyp har fullt med aktiviteter för hela familjen. Därför får ni inte en tråkig stund. Det finns semesterparker överallt i världen. Du hittar dem i Nederländernas våtmarker, vid Italiens stränder, vid sjöarna i Alperna och i USA:s öknar och bergsområden. Ofta kan du välja att bo i husvagn eller i en stuga eller fritidshus, som alla har kök och tillgång till utomhusområden med grillar. Dessutom erbjuder många semesterparker saker som utomhuspooler, lekplatser, restauranger, barer, tennisbanor, spelrum och mycket mer.

Det är inte allt att se fram emot. Dessa familjevänliga boenden ger också möjlighet till en semester full av kultur, äventyr, historia och avkoppling. Semesterparkerna i Zephyrhills ligger till exempel mellan de alligatorfyllda våtmarkerna i Florida, nära Mexikanska golfens stränder och inte långt från Orlandos många nöjesparker. Du kan även välja en stuga vid vattnet på en semesterpark i Vieste. De ligger vid de vackra stränderna i Garganos nationalpark och vackra medeltida städer. Villaggio Gargano är ett bra val i detta område, och ligger endast ett stenkast från Adriatiska havet. Föredrar du att cykla genom skogen och vandra längs lummiga leder i norra Europa? Inga problem. Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer är en av semesterparkerna i Lommel. Resten av Belgiens och Nederländernas semesterparker är också utmärkta alternativ.

Om du är ute efter ett familjevänligt boende med underhållning som spelrum, lekplatser, pooler och folk att umgås med är semesterparker ett självklart val. Utforska europeiska kulturer, amerikanska berg- och dalbanor och lokal matlagning utan att spräcka din budget. Boka en av de många semesterparkerna för att säkra din sommarsemester.