Sportstugor

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Sportstugor på Expedia.se

Vill du ha en svepande utsikt över Afrikas savann? Vill du komma nära galopperande antiloper och ryande lejon? Eller föredrar du en avkopplande resa till Klippiga bergen eller Alperna? Oavsett vad du väljer så passar en sportstuga helt perfekt. Denna boendetyp ligger ute i vildmarken och erbjuder bekvämlighet och en mysig stämning nära naturen i nationalparker, på safari, på skidorter och i vandringsområden. Det är ett utmärkt alternativ för dig som vill ta en paus från betongdjungeln och vandra i bergen eller på slätterna.

De erbjuder även en hel del lyx. Trots att du hittar dem vid Sydafrikas dammiga platåer eller i British Columbias snödrivor erbjuder många eleganta lounger, sviter och till och med spafaciliteter och pool. Sportstugor i Kruger National Park är ett bra exempel. Några boenden, som 5-stjärniga Kapama River Lodge gör att du kan åka på safari i stil. Här finns infinitypooler med utsikt över Limpopo-provinsens grönska, afrikansk konst på väggarna och lyxiga badrum med fristående viktorianska badkar och vacker utsikt över reservaten.

Samma sak gäller sportstugor i Victoriafallen. Här finns flera boenden med fyra och fem stjärnor som ligger nära några av Afrikas främsta sevärdheter. Sportstugor som Victoria Falls Deluxe Suites erbjuder dessutom vacker inredning, god mat och vackra utomhuspooler. Det bästa med sportstugor är att de verkar smälta in med omgivningarna. Du kan förvänta dig stråtak, naturliga material som trä och sten, lokal arkitektur och till och med frigående elefanter som hälsar dig välkommen i trädgården.

Sportstugor för skidåkning och vandring ligger i några av de mest pittoreska omgivningarna på jorden. Det är en plats att vila trötta ben efter en lång dag av skidåkning eller vandring i bergen runtomkring. En sportstuga i Banff har även extra utrymme för att förvara skidorna, varma bubbelpooler, öppna spisar och ibland ski-in, ski-out precis vid backarna. Även dessa sportstugor har en naturlig, lantlig arkitektur och gör sitt bästa för att spegla omgivningen med timmerfasader och stenväggar i schweizisk stil.