Stugor

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Stugor på Expedia.se

Vill du dra på dig vandringskängorna? Längtar du efter att få använda längdskidorna och ge dig ut i vildmarken? Är du ute efter att bada i naturen och klättra i bergen? Då är en stuga rätt val för dig. Det blir inte bättre och mer naturnära än så här. Stugor är mysiga och fulla av charm. Några ligger vid alpernas sjöar och andra på Klippiga bergens branter. Vid Stilla havet och Atlanten finns även kuststugor med utsikt över vattnet. British Columbia bjuder på timmerstugor i tallskogarna och i Frankrike och Österrike kan du bo bland de blomstrande ängarna. En stuga i pittoreska omgivningar kan vara precis den tillflykt du behöver från vardagens stress.

Stugor erbjuder någonting helt annorlunda från vanliga hotell. De tar dig ut i naturen, där du kan somna till ugglornas hoande och syrsornas gnissel för att sedan vakna till doften av tallarna och skogens svajande i vinden. De har ofta utformats med miljön i åtanke och är gjorda av trä eller sten. De har husgavlar som står mot snödrivorna eller stora terrasser där du kan sitta och njuta av omgivningarna. Naturälskare kommer att älska dem. Vandrings- och cykelleder kan börja direkt utanför dörren och skidspår och -backar kan ligga alldeles i närheten. Det är normalt för en vistelse i en stuga.

I USA finns en mängd stugor i olika miljöer. I allt från Klippiga bergen till Blue Ridge finns det gott om vildmark som erbjuder timmerstugor i skogen. Stugor i Big Bear Lake i Kalifornien har precis vad du förväntar dig av en stuga, med bland annat träväggar och en sprakande eldstad. Ett bra exempel är Oak Knoll Lodge and Cabins. Du har även stugor i Gatlinburg som ligger vid toppen av Great Smoky Mountains mellan ekar och bäckar. White Oak Lodge & Resort har dessutom bubbelbad och terrasser med panoramautsikt. Du kan även hyra en stuga i Seviervilleom du ska vandra längs den berömda Appalachian Trail, smaka på Tennessees whiskey och testa på USA:s lantliga liv.