Town Houses

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Hitta fantastiska Town Houses på Expedia.se

Längtar du efter en stadsresa? Det är inte svårt att förstå varför. Idag kan du när som helst åka iväg för att beundra konsten i Florens eller besöka kaféerna i Barcelona. Du kan på några timmar smaka på öler i Prag eller promenera i Berlins lummiga parker, Dessutom har du Paris och Rom, Lissabon och Salzburg som alla tävlar om att vara den bästa weekenddestinationen i Europa.

För att göra stadsresan ännu lite mer lockande kan du boka ett radhus. Dessa rymliga boenden gör att du får en riktig känsla för destinationen. De är små och liknar bed and breakfast, men erbjuder en mer urban atmosfär. Många erbjuder mycket historia och kultur som passar området de ligger i. I Florens kan det vara konsten och i Porto kan du se azulejos på väggarna. Andra är mer moderna, med trendiga lounger och stora sängar som gömmer sig bakom fasaden i barock eller italiensk stil.

En stor fördel med att välja ett radhus är läget. De är relativt små jämfört med hotellkedjor, vilket gör att de kan klämmas in på små gator i gamla kvarter, närmare de största sevärdheterna. Därför kan du få ett rum ovanför Canal Grande i Venedig, med utsikt över Piazza del Popolo i Rom eller ett rum endast en kort bit från Seines stränder och Louvren i Paris. Du hamnar mitt i smeten.

De är populära boenden för en weekendresa i hela Europa. De kommer i mängder utseenden och storlekar, men du hamnar alltid mitt i centrum. Radhus i Venedig och radhus i Florens ligger till exempel på gatorna som leder ut från Markusplatsen och längs floden Arnos strand, nära världskända sevärdheter som Uffizierna. Eleganta Luxury B&B La Dimora degli Angeli är ett bra exempel, och ligger endast ett stenkast från Santa Maria del Fiore. Detsamma gäller den eviga staden. Bland townhouses in Rome finns bland annat La Mongolfiera som endast ligger några kvarter från Piazza Navona, Pantheon och andra stora sevärdheter.