Trädhus

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards.

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Hitta fantastiska Trädhus på Expedia.se

Oavsett om den sitter fast i ett lutande palmträd på en thailändsk ö, i trädtopparna i Afrikas djungel eller på närmare håll i den skandinaviska skogen bjuder trädkojor alltid på en unik vistelse. Du kan välja mellan allt från spartansk till flådig, samtidigt som du får en chans att komma bort från bullret i staden och komma riktigt nära naturen. Dessa spännande arkitektoniska boenden ligger högt ovanför marken, där du kan lyssna på ljuden från de nattlevande djuren och känna trädstammarnas rörelser medan du somnar. Det låter väl häftigt?

Detta är ett alternativ även för dig som vill lyxa till det lite. Idag är trädkojor sällan de skrangliga stugorna som du kanske föreställer dig. Tvärtom specialiserar sig många av dessa boenden på romantiska rum och lyxiga bekvämligheter. Några är till och med 5-stjärniga, med unika designelement, fin inredning och ett avskilt läge. Dessutom kan du ha tillgång till bubbelpooler och spaanläggningar, tropiska stränder och god frukost med färsk frukt eller rösti.

Det finns faktiskt mängder av lyxiga semesteralternativ i skogen. TreeHouse Villas ligger på vägen till den thailändska ön Ko Yao Noi. Kojorna sträcker sig in i den skyddade djungeln i Phang Nga Bay och kommer garanterat att fånga ditt intresse. Par på smekmånad kommer att uppskatta infinitypoolerna, spaanläggningen och de varma bubbelpoolerna på terrasserna. Det spännande boutiquehotellet Tree Hotel är också ett bra alternativ. Varje svit speglar en egen konstnärlig trend. Det finns rum med UFO-tema och de som inspirerats av kubismen och futurismen.

Det finns även trädkojor som passar äventyrliga familjer. Ett av dessa boenden hittar du i de höga kanelträden i centrala Sri Lanka. Det har det passande namnet Back of Beyond, och ligger i skogen som omger den gamla huvudstaden Sigiriya. Andra passar bra för miljövänliga resenärer, som Kondalilla Eco Resort i Australien. De timmerklädda rummen ligger ovanför den grönskande regnskogen i Queensland.