Villor

De flesta boenden är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara i snitt 10 % på tusentals hotell med Expedia Rewards

Sök bland fler än 2 900 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Hitta fantastiska Villor på Expedia.se

Den klassiska semestervillan. Det finns verkligen inget liknande. Villor passar perfekt för långa, lata dagar vid poolen med doften av tallar i Toscanas berg. Det finns boenden som passar utmärkt för att utforska franska Dordogne. Det är i dessa boenden du får de där minnesvärda familjemiddagarna medan solen går ner över Adriatiska havet, Egeiska havet eller Medelhavet.

Det är den unika atmosfären som skiljer en villa från andra typer av boenden. De har en hemtrevlig stil både inomhus och i trädgården. Beroende på var du är kan det betyda terrakottaplattor i kök i Umbrien, en pizzaugn i hem i Lazio eller mängder med solrosor i trädgården på semestern till Frankrike. De präglas också av en balans mellan avkoppling och äventyr. En dag kan du välja att koppla av i en stol med en bra bok och nästa åker du runt på den toskanska landsbygden på jakt efter arvslistade sevärdheter. I en villa kan ni bestämma själva.

Villor är så populära att de finns överallt i världen. Du kan hitta dem på allt från Balis surfstränder till Kaliforniens kuststräcka. Europa är dock fortfarande främst när det gäller gamla villor. Italiens många gårdar, Frankrikes fritidshus och spanska haciendor med rött kakel är nog för att bekräfta det.

En villa i Rom eller en villa på Santorini spelar ingen roll. Det finns någonting för alla, från ett hemtrevligt boende på Joniska öarna eller en lantlig tillflykt i Andalusien.

Villor med stora trädgårdar och flera sovrum är lätt att hitta. Boenden som Villa Nocetta i Rom passar utmärkt för familjer. På ett sådant boende får du den fulla villaupplevelsen, med privat pool, matplats utomhus och kök för dig som vill prova att laga lokala rätter. Klassiska vita villor i Mykonos stad är också en klassiker. Häribland finns Nama Villas, som passar för par med sina mysiga sviter, mjuka sängar och små matlagningsutrymmen.