Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Christchurch efter kategori

Toppaktiviteter i Christchurch

Se alla 3 saker att göra i Christchurch

Att göra i Christchurch

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Christchurch och Canterbury har att erbjuda! Planerar du att resa till Christchurch kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Christchurch.

Christchurch ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Christchurch och gör det busenkelt för dig att utforska Christchurch och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Christchurch som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Christchurch får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Christchurch.

Christchurchs aktiviteter

Christchurch har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Christchurch som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Christchurchs sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Christchurch men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Christchurch eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Christchurchs attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Var kan jag bo i Christchurch?

Centrala Christchurch

Centrala Christchurch är ett populärt resmål bland annat för det stora restaurangutbudet, de fascinerande museerna och de pittoreska trädgårdarna. Du får inte heller missa sevärdheter som Christchurch Casino eller New Regent Street när du ändå är ute och utforskar området.

TrädgårdarMuseerRestauranger

Riccarton

Riccarton är känt för de populära butikerna, och här finns sevärdheter som Westfield Riccarton Mall och Riccarton Road, så det är ingen risk att du blir uttråkad om du tillbringar dagen i den här delen av Christchurch.

RomantikShoppingRestauranger

Merivale

Merivale brukar uppskattas för det stora restaurangutbudet, och om du är ute efter mer att se och göra kan du överväga en tur till Bealey Avenue eller Papanui Road.

TrädgårdarRomantikTurer

Addington

Teatrarna och livemusiken är några av de saker som gör Addington så speciellt. Passa på att besöka Horncastle Arena eller AMI Stadium när du ändå utforskar området.

Trevliga människorTeatrarUtflykter

Hornby

Resenärer brukar uppskatta Hornby för museerna och shoppingen. Passa på att besöka Air Force Museum of New Zealand när du ändå är i området.

BudgetShoppingMuseer

New Brighton

Du kommer uppskatta stränderna och parkerna i New Brighton. Avsätt lite tid för att besöka New Brighton Beach eller Rawhiti Domain.

StränderNaturparkerNatur