Det är viktigt att vara flexibel. Upptäck erbjudanden med alternativ för gratis avbokning

Det är alltid bra att se till att du kan ändra dina resplaner, om det skulle behövas. För att underlätta för dig har vi samlat ihop ett fantastiskt utbud med flexibla hotellerbjudanden som du kan kolla igenom nedan — samtliga erbjuder policyer med gratis avbokning inom en specifik avbokningsperiod. Vi rekommenderar att du kontrollerar den exakta avbokningsperioden på hotellsidan för det valda boendet. Söker du på någon annan plats på sidan? Då kan du hålla utkik efter alternativ där det står “Gratis avbokning”. Tack för att du försöker hitta din nästa resa med oss.

Res med mer flexibilitet

Hur hittar jag hotell med gratis avbokning?

Att resa ligger i vår natur. Även under svåra tider kan vi inte låta bli att fundera på vår nästa resa. Eftersom framtiden är svår att förutspå är det praktiskt att kunna avboka hotell utan extra kostnad. Alla hotell hos Expedia erbjuder inte denna förmån. Det är viktigt att kontrollera detta hos varje hotell. Om du ser ett hotell markerat med ”Gratis avbokning” kan du förvänta dig att du kan avboka resan om förhållandena ändras. Läs våra Vanliga frågor om resor under coronaviruset

 

Varför är det så viktigt med flexibilitet på resan?

Vi vill inte att kunder blir utan alternativ. Det är viktigt för oss att kunder kan ändra sina planer. Situationer runt om i världen ändras snabbt, och ibland innebär det att skjuta upp våra resplaner eller ändra dem. Så länge du ser till att boka med möjlighet att avboka skyddar du plånboken. Om du vill läsa mer om våra policyer går du till vår Kundtjänstsida.

 

Vilka är hotellerbjudandena ovan?

Vi har samlat hotellerbjudanden som inkluderar gratis avbokning. Det är ändå viktigt att du kontrollerar dina planer, och kontrollerar en extra gång att detta alternativ har valts. Om det inte är viktigt för dig att kunna avboka utan kostnad kan du även titta på våra övriga hotellerbjudanden.

Regler och villkor

Priserna som visas gäller för vistelser på de angivna datumen.

Priserna som visas inkluderar refererade kampanjrabatter – rabatter tillämpas på standardpriset för valda hotell, som bestäms och tillhandahålls av hotellen (exklusive tillämpliga skatter och andra avgifter).

Hotellpriserna som visas gäller per rum per vistelse baserat på det billigaste tillgängliga dubbelrummet, inklusive alla skatter och serviceavgifter [men är exklusive eventuella avgifter som betalas på eller till hotellet].

Blackoutdatum kan förekomma. Se individuella hotell för uppgifter.

Priserna uppdateras regelbundet och är korrekta när de publicerats.

Erbjudandena gäller i mån av tillgång och kan ändras och upphöra att gälla utan förvarning. Klicka för att komma till respektive erbjudande för att bekräfta priser, tillgänglighet och gällande regler och villkor för dessa erbjudanden.

Expedias vanliga regler och villkor för bokning gäller.

Promotor: 1111 Expedia Group Way W., Seattle, WA 98119.