Reseråd under covid-19

Redo att resa? Kontrollera reseråd för din destination

Använd sökverktyget nedan för att läsa mer om reseråd under covid-19, inklusive gällande regler för destinationer, samt riktlinjer för säkerhet och hälsa. (Endast tillgängligt på engelska.)

Mer resurser hittar du i vår covid-19-reseguide.

Viktigt: Vi rekommenderar att du bekräftar alla riktlinjer med officiella myndighetssidor och din reseförsäkringsutfärdare. Det är möjligt att din reseförsäkring inte gäller om din resa strider mot myndighetsutfärdade råd.

Obs: Informationen tillhandahålls av en tredjepart, Sherpa, och tillhandahålls endast i informationssyfte. Expedia hålls inte ansvarigt för att informationen stämmer. Med tanke på hur snabbt resekraven ändras bör du inte förlita dig endast på detta verktyg när du planerar din resa. Du bör bekräfta att myndighetsutfärdade riktlinjer, restriktioner och krav stämmer.

Genom att använda detta verktyg bekräftar du att du har läst det här meddelandet och att du godkänner sidans användarvillkor och sekretesspolicy (länkar nedan). I de fall där informationen ovan inte anges på ditt språk är varken Expedia eller Sherpa ansvariga för eventuella översättningar som du eller en tredjepart (t.ex. Google Translate) utför av sådan information.