Billiga flyg från Stockholm till Dubai

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 701 kr för enkelflyg och 3 494 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Recensioner från verifierade kunder

Feb 9, 2020

Bra

Mar 12, 2019

Resan mellan Dubai- Zanzibar var däremot inte lika bra som mellan Stockholm och Dubai vare sig sittkomfort, mat eller personalens servicemindedhet.

Feb 21, 2019

best

Jan 19, 2019

Bra benutrymme!

Jan 15, 2019

Bara bra

Flyginformation Stockholm till Dubai

Avreseflygplats Arlanda
Destinationens flygplats Dubai Intl.
Flygbolag Aeroflot-Russian Airlines, Air France, British Airways, Emirates, Ethiopian Airlines, Finnair, KLM, Lufthansa, Pegasus Airlines, Swiss International Air Lines, Thai Airways International, Turkish Airlines, Ukraine International Airlines
Flygpris 3 494 kr
Distans 4 756 km

Stockholm - Dubai med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Stockholm (ARN) till Dubai (DXB) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Stockholm till Dubai. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Stockholm till Dubai, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan ARN och DXB

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Dubai (DXB)från Stockholm (ARN).

Kombinera din flygresa från Stockholm till Dubai med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.