Billiga flyg från Köpenhamn (CPH) till Abu Dhabi (AUH) 2 395 kr

Billiga flyg från Kastrup till Abu Dhabi Intl.

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 395 kr för enkelflyg och 3 275 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Aeroflot-Russian Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Aeroflot-Russian Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Etihad Airways
Etihad Airways
Etihad Airways
Qatar Airways
Etihad Airways
Etihad Airways
Etihad Airways
Flyginformation Köpenhamn till Abu Dhabi
AvreseflygplatsKastrup
Destinationens flygplatsAbu Dhabi Intl.
FlygbolagAegean, Aeroflot-Russian Airlines, Air France, Egyptair, Etihad Airways, KLM, Lufthansa, Pegasus Airlines, Qatar Airways, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines
Flygpris3 275 kr
Distans4827 km

Köpenhamn - Abu Dhabi med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Köpenhamn (CPH) till Abu Dhabi (AUH) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Köpenhamn till Abu Dhabi. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Köpenhamn till Abu Dhabi, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan CPH och AUH

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Abu Dhabi (AUH)från Köpenhamn (CPH).

Kombinera din flygresa från Köpenhamn till Abu Dhabi med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.