Billiga flyg från Köpenhamn (CPH) till Åbo (TKU) 738 kr

Billiga flyg från Kastrup till Åbo

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 738 kr för enkelflyg och 1 393 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
SAS
SAS
SAS
SAS
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
SAS
Finnair
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Finnair
Lufthansa
Flyginformation Köpenhamn till Åbo
AvreseflygplatsKastrup
Destinationens flygplatsÅbo
Flygpris1 393 kr
Distans778 km

Köpenhamn - Åbo med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Köpenhamn (CPH) till Åbo (TKU) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Köpenhamn till Åbo. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Köpenhamn till Åbo, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan CPH och TKU

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Åbo (TKU)från Köpenhamn (CPH).

Kombinera din flygresa från Köpenhamn till Åbo med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.