Billiga flyg från Stockholm (STO) till Skellefteå (SFT) från 409 kr

Billiga flyg från STO-Alla flygplatser till Skellefteå

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 409 kr för enkelflyg och 781 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Flyginformation Stockholm till Skellefteå
AvreseflygplatsArlanda
Destinationens flygplatsSkellefteå
FlygbolagBraathens Regional Aviation, Scandinavian Airlines
Flygpris781 kr
Distans572 km

Billiga flyg från Stockholm till Skellefteå

Du kan hitta flera flyg till Skellefteå från Stockholm som avgår från någon av Stockholms flygplatser, Arlanda eller Stockholm-Bromma, och flyger direkt till Skellefteå.

Hur du tar dig till och från flygplatsen

Du kan flyga från Stockholm till Skellefteå snabbt och enkelt med direktflyg. Flygbolaget SAS står för de flesta resorna. Från Stockholm stad till Bromma flygplats kan du ta flygbuss. Resan tar omkring 30 minuter från centrala Stockholm med buss och runt 20 minuter med bil. Till Arlanda går det bussar och tåg. Tåget från centralstationen i Stockholm tar cirka 20 minuter till inrikesterminalen. Det finns också långtidsparkering på båda flygplatser för dig som tar egen transport till ditt flyg Stockholm-Skellefteå.

När du anländer på Skellefteå flygplats kan du ta flygbuss in till Skellefteå. Resan tar omkring en och en halv timme och avgår ofta större delen av dagen. Sen kväll och under natten går det få bussar så taxi eller bil är att rekommendera. Om du anländer i Skellefteå på natten bör du planera för din transport in till staden i förväg så att det inte dröjer innan du kan varva ned på hotellrummet. Flygplatsen ligger omkring 20 km från staden och med bil tar resan in till Skellefteå stad 20 minuter. Du kan även boka hyrbil och hämta den vid flygplatsen för att ta dig till ditt hotell i Skellefteå på egen hand. Du kan så klart lämna hyrbilen på flygplatsen igen när du återvänder, men du kan också lämna den på något av bolagets andra kontor om du bara reser en väg till Skellefteå.

Boka dina flygbiljetter till Skellefteå från Stockholm

Ditt flyg till Skellefteå (SFT) från Stockholm (STO) tar lite mer än en timma och går direkt utan mellanlandningar vilket gör att du kan ta dig till Skellefteå snabbt och smidigt. Du kan hitta billiga flyg Stockholm-Skellefteå genom att jämföra olika flygbiljetter så att du reser till bästa pris. Ett smart sätt att resa kan vara att kombinera hotell och flyg i en paketresa. Det gör att du slipper boka ditt hotell och ditt flyg separat. Det kan dessutom spara pengar på din resa.

Flygplatserna i Stockholm är båda internationella flygplatser som tar emot tusentals resenärer dagligen, både i inrikes- och utrikesterminalerna. Här kan du shoppa och äta gott före ditt flyg i någon av flygplatsernas alla butiker och restauranger. Det finns även wifi tillgängligt. Arlanda är den större av de två och har också ett större utbud av restauranger och shopping. Flygplatsen i Skellefteå är något mindre än både Arlanda och Stockholm-Bromma men har också restaurang och wifi. Det finns även en butik som erbjuder det vanliga utbudet som till exempel parfymer, tidningar och godis. Perfekt för dig alltid vill ha lite förströelse på flyget även om det bara handlar om ett kortare flyg.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Stockholms län till Skellefteå, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan STO och SFT

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Skellefteå (SFT)från Stockholms län (STO).

Kombinera din flygresa från Stockholms län till Skellefteå med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Flygplatser i Stockholm

Stockholm