Resor till Amersfoort 2022

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Amersfoort och spara

Erbjudanden på paketresor till Amersfoort

The Hoxton, Amsterdam
Novotel Amsterdam Schiphol Airport
Pulitzer Amsterdam
Citiez Hotel Amsterdam
Grand Hotel Downtown

Platser att bo på i Amersfoort

Hitta det bästa läget och området i Amersfoort för de aktiviteter du är mest sugen på. Läs mer om Amersfoort

Topphotell i Amersfoort

Long John’s Hotel
Long John’s Hotel
2.5 out of 5
Krankeledenstraat 22, Amersfoort, 3811BN
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 543 kr per natt mellan 16 okt. och 17 okt.
4,4/5 Wonderful! (69 recensioner)
Kanonvistelse i 8 dagar
"Vi besökte min son och hans sambo som nyligen flyttat till Amersfoort. Vi har hjälpt till med inflyttning målning etc. Vi bodde på Long Johns eftersom det låg nära. Toppen vistelse med lagom rum med toa o dusch. Bra rest med finfin frukost och jättetrevlig personal .Rummet litet men bra . Kanske ..."

Recension från 12 sep. 2022

Campanile Hotel Amersfoort
Campanile Hotel Amersfoort
3 out of 5
De Brand 50, Amersfoort, 3823 LM
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 638 kr per natt mellan 9 okt. och 10 okt.
3,5/5 Good! (342 recensioner)
"Ett fint hotell med sköna sängar och rent rum. Vid incheckning och måltid gick det sämre. Det mesta gick fel, fick ett annat pris än det utlovade, dörren till hotellrummet var låst så man fick gå ner igen för att be om öppning, serverades ingen dryck till maten utan tillsägelse, välja drink utan ..."

Recension från 2 okt. 2013

Hotel de Tabaksplant
Hotel de Tabaksplant
3 out of 5
Coninckstraat 15, Amersfoort, 3811 WD
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 720 kr per natt mellan 2 nov. och 3 nov.
4,2/5 Very Good! (207 recensioner)
"Mysigt litet hotell i centrala Amersfoort (Som verkligen kan rekommenderas, väldigt trevlig stad). Väldigt bra frukost. Promenerade runt på kvällarna i staden som har fantastiska kanaler och små gator och väldigt många bra matställen och pubar. För den som vill ha god öl är Bierkafé de Dikke Koning ..."

Recension från 11 juni 2018

Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Kan jag resa till Amersfoort just nu?
Du hittar information om reserestriktioner och karantänkrav för Amersfoort och mycket mer på vår sida med reseråd under covid-19.
Vilka är de bästa hotellen i Amersfoort?
Hotel De Gaaper och Hotel de Tabaksplant är båda omtyckta boenden i Stadskern. Om du däremot har planer på att besöka Bosgebied kan du istället välja Princess Hotel Amersfoort eller Fletcher Hotel Het Witte Huis.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Amersfoort?
Amersfoort är fullt av liv i . Om du inte är så förtjust i att trängas och skulle föredra ett mer avslappnat tempo bör du överväga att planera ditt äventyr i . Har du en buget att tänka på? Titta då gärna på de låga priserna i . I ökar vanligtvis priserna och då är hotellpriserna som högst.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Amersfoort?
Det är svårt att veta när det är rätt tid att boka din semester i Amersfoort, men vanligtvis kan man säga att ju tidigare du bokar din biljett, desto bättre pris får du. Ibland kan du boka både flyg och hotell hela 12 månader i förväg. Oroa dig dock inte om du är sugen på en sista minuten-resa, för det dyker hela tiden upp fantastiska erbjudanden på Expedia.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Amersfoort?
Ett paket kan vara snällare mot plånboken än om du bokar allt du behöver för din semester var för sig. Kombinera till exempel hyrbil, hotell och flyg för att få ett bra erbjudande. Oavsett vilken typ av resa du ska åka på hittar du ett paket som passar just dig.

Populära sevärdheter att besöka