Det kan finnas reserestriktioner för Sverige med anledning av covid-19.

Hotell nära Behrn Arena

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Reseguide: Hotell nära Behrn Arena

Sök efter hotell i Behrn Arena på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Behrn Arena genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Behrn Arena
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i Behrn Arena som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Behrn Arena eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i Behrn Arena
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Behrn Arena – medan de fortfarande finns kvar

Vanliga frågor och svar

Hur är området runt Behrn Arena?
Behrn Arena ligger i Nikolai. Om du är ute efter ett boende med praktiskt läge kan du titta bland de 13 hotellen och andra alternativen som ligger inom ett par kilometers avstånd.
Var ska man bo i närheten av Behrn Arena?
Enligt uppgifter från våra resenärer är Clarion Collection Hotel Borgen ett av de populäraste alternativen, och detta hotell med 3,5 stjärnor erbjuder gratis frukost och en restaurang. Här bor du bara 1,1 km från Behrn Arena. Hotell Hjalmar och Clarion Hotel Örebro är också bra alternativ i närheten.
Kommer jag få en återbetalning om jag måste avboka min hotellbokning i Behrn Arena?
Ja! Majoriteten av hotellrumsbokningar är helt återbetalningsbara om de avbokas före boendets avbokningsdeadline, vilken i de flesta fall är inom 24 eller 48 timmar före ditt incheckningsdatum. Om du har en icke återbetalningsbar bokning är det möjligt att du fortfarande kan avboka och få en återbetalning inom 24 timmar efter att du bokade. Ange datum, klicka på “Sök” och använd sedan filteralternativet “gratis avbokning” för att få topperbjudanden i Behrn Arena.
Vad finns det att se och göra nära Behrn Arena?
Stadsparken och Friluftsmuseet Wadköping passar perfekt om du vill tillbringa en eftermiddag i grönskan. Ta en shoppingrunda på Köpcentret Eurostop, Marieberg Galleria eller Köpmangatan för att hitta den perfekta souveniren. Vill du se mer av omgivningarna är både Örebro slott och Conventum väl värda ett besök.

De senaste recensionerna av våra hotell i Behrn Arena