Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

En solig weekend i Costa del Sol

Costa del Sol har både stillhet och underhållning att erbjuda. Orten är omtalad världen över för sina rekreationsaktiviteter och sina kända besökare.

Njut av en weekend i Costa del Sol, en av de mest prestigefyllda kustremsorna i Europa. Området omfattar ett flertal städer från provinsen Málaga till Campo de Gibraltar i Cádiz, och mer än hälften av alla som besöker Andalusien reser till Costa del Sol. Sportfantaster kommer att uppskatta läget, som är perfekt för vattenaktiviteter. Om du tycker om golf kan du slå en runda på en av de över 70 golfbanorna som finns i området, framför allt mellan städerna Mijas och Estepona. Hästälskare kan bege sig till någon av de många ridklubbarna i området. Hipódromo Costa del Sol är en av områdets mest utmärkande sevärdheter med sitt drygt 4 000 kvadratmeter stora kapplöpningsområde och sina 2 500 sittplatser.

Under din resa till Costa del Sol får du inte gå miste om en avkopplande stund på stranden. Med en kustremsa på strax under 160 kilometer är det inte lätt att välja den bästa stranden. Välj mellan Burriana, Torreblanca, La Rada, Los Álamos och ett oändligt antal vackra naturområden.

Om du letar efter mer än den klassiska sol-och badsemestern kan du ta en titt på det kulturella utbudet. Det bästa alternativet är att åka in till Costa del Sols huvudstad, Málaga. Om du åker på en weekendresa till Costa del Sol kan du passa på att njuta av Málagas arkitektoniska skönhet, med höjdpunkter som slottet Alcazaba, den romerska teatern vid dess fot, katedralen Castillo de Gibralfaro och skeppsvarven Atarazanas. Om du är en konstälskare vet du att Málaga är en världsberömd konstnärs födelseplats, och vill säkert besöka Museo Picasso i det vackra renässanspalatset Buenavista som byggdes under 1500-talet.

Res till Costa del Sol och njut av det underbara klimatet. Orten har över 300 soldagar om året och en medeltemperatur på cirka 20 grader. Gör dig redo för att uppleva det här fantastiska resmålet!


Erbjudanden på paketresor till Costa del Sol

Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.