Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Costa del Sol

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Costa del Sol

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Costa del Sol

Flygresor till Costa del Sol

Costa del Sol, Spaniens solkust, utgörs av den andalusiska kustremsan mellan Málaga och Gibraltar. Den här kusten har länge varit en populär semesterdestination för svenskar och andra européer, med välkända turistorter som Torremolinos, Fuengirola, Marbella och Estepona. Flyg till Costa del Sol via Aeropuerto de Málaga.

För att ta dig runt bland de vackra semesterorterna kan det vara smidigt att hyra bil på Costa del Sol som du kan hämta på flygplatsen. Följ någon av kustvägarna A-7 eller N-340, och njut av utsikten på din färd mot de livliga gamla turistorterna Torremolinos och Fuengirola, glamourösa Marbella eller traditionellt charmiga Estepona. Boka flygbiljetter till Costa del Sol och hyr bil samtidigt, så kan du spara några slantar.

Flyg till Costa del Sol från Sverige

Du hittar billiga flyg till Costa del Sol via Aeropuerto de Málaga från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn med lågprisbolag som Norwegian, Ryanair, och Iberia/Vueling och även bekväma reguljärflyg med SAS. På somrarna går det regelbundna direktflyg till Costa del Sol, men om du planerar att flyga till Costa del Sol på vintern kan du behöva mellanlanda. Direktflyget tar tre timmar och 40 minuter från Köpenhamn och fyra timmar och 25 minuter från Stockholm, och med mellanlandning kan resan ta allt mellan sju och tjugo timmar. Beroende på vad du är ute efter på semestern har du ett stort utbud av hotell på Costa del Sol att välja bland i någon av de många kuststäderna.

Flyg till Costa del Sol och Málaga

Flygplatsen i Málaga heter Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol och ligger åtta kilometer sydväst om Malaga och fem kilometer norr om Torremolinos. Málagas flygplats är den viktigaste flygplatsen på Costa del Sol och den fjärde mest trafikerade i Spanien. Den är en av Spaniens äldsta flygplatser och öppnade redan 1919. Knappt fjorton miljoner passagerare reser via Aeropuerto de Málaga varje år för att semestra på Costa del Sol.

Efter ditt flyg till Costa del Sol tar du dig enkelt in till centrala Málaga, Marbella eller Estepona med intercity-bussar. Bussen till Málaga tar runt en kvart, och till Marbella tar det 45 minuter. Bussen till Estepona tar en timme och 15 minuter och avgår två gånger om dagen, på för- och eftermiddagen.

Till Torremolinos, Benalmádena och Fuengirola tar du dig lika enkelt med pendeltåg, och en enkel resa kostar inte mer än drygt två euro. Du kan även hyra bil på flygplatsen om du vill utforska Costa del Sol i din egen takt, och kanske besöka mer än en av de härliga turistorterna.

Torremolinos är en av solkustens äldsta turistorter, och här finns ett rikt utbud av internationella restauranger och aktiviteter för semesterfirare. Marbella lockar rika och berömda utlänningar och är berömd för den eleganta livsstilen den erbjuder. Om du vill ha lite mer genuin spansk kultur så är Estepona en av de få kuststäderna som har lyckats behålla sin charm och karaktär som ”pueblo”. Oavsett vad du är ute efter så blir en flygresa till Costa del Sol garanterat början på en underbar och oförglömlig semester.

Information om flyg till Malaga

Destinationens flygplats Malaga
IATA-kod för ankomstflygplats AGP
Destination Malaga

Recensioner från verifierade kunder

Jun 18, 2019

Mindre bra vid avstigning

May 27, 2019

Synd att wifi kostade

Apr 2, 2019

Nej

Mar 17, 2019

Inget mer tack