Billiga flygbiljetter till Abisko

Förslag på billiga flygresor till Abisko

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 753 kr för enkelflyg och 1 535 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Abisko

Flyg med Expedia till Abisko

När du söker efter flyg till Abisko så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Abisko och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Abisko erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Abisko, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Abisko. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Abisko på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Abisko?
Abisko har bara en flygplats, Evenes (EVE-Harstad - Narvik).
Kan jag flyga till Abisko?
Läs våra reseråd under covid-19 för den senaste informationen om flyg till Abisko. Här kan du läsa mer om gällande reserestriktioner och om karantän är ett krav vid ankomst.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Abisko?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Abisko kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Abisko med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Abisko kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Abisko?
Du kan hitta två stora flygplatser som tar emot resenärer till Abisko. Evenes (EVE-Harstad - Narvik) ligger 90 kilometer från stadskärnan, medan Kiruna (KRN) ligger runt 80 kilometer bort. När du väl har tittat på alla erbjudanden och bokat ditt boende kan du få en tydligare uppfattning om vilken flygplats som passar bäst.
Hur många flygbolag flyger till Abisko?
6 flygbolag flyger regelbundet till Abisko, från 7 olika flygplatser världen över.
Vilka flygbolag flyger till Abisko?
Turister väljer vanligtvis Norwegian Air Shuttle, SAS eller Flyr AS när de reser med flyg till Abisko. Majoriteten av flygen kommer från Frogner, och det är Norwegian Air Shuttle som är det ledande alternativet på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Abisko?
Det går vanligtvis 108 direktflyg till Abisko per vecka, så du kommer att kunna landa innan du ens har hunnit fråga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Abisko från?
Många flygresor till Abisko avgår från flygplatser i Oslo, Frogner och Bryn.
Hur lång tid tar flyget till Abisko?
Om du ska flyga från Oslo är du i luften cirka 1 timme och 39 minuter innan du landar i Abisko. Från Frogner tar resan omkring 1 timme och 39 minuter, medan restiden från Bryn är 1 timme och 39 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Abisko?
Dröj inte till sista stund med att boka dina flygbiljetter. Detta tips kan du få höra från många vana resenärer. Om du bokar i god tid i förväg får du fler alternativ att välja bland, och biljettpriserna är ofta lägre. Du skulle också kunna utvidga din sökning och jämföra alla olika alternativ. Om din destination har flera flygplatser kan du kanske hitta bättre erbjudanden genom att resa till en mindre trafikerad flygplats. Sist men inte minst bör du vara beredd på att boka med en gång om du väl har hittat ett erbjudande som passar, för priserna kan ändras snabbt. Med lite kunskap och en gnutta tur går det att leta fram bästa möjliga flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Abisko?
Om du inte är förberedd kan en flygresa kännas som en utmaning, men du kan ta det lugnt. Du behöver bara följa de här tipsen, så kan du börja din resa till Abisko utan bekymmer.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första ska du komma ihåg att ta med dig passet, alla resedokument, lite pengar samt viktiga mediciner du tar. För det andra vill du sannolikt ha någon typ av underhållning ombord på flyget. En spännande bok och en dator fullpackad med dina favoritprogram är bra alternativ. Om du vill kunna ta en kort tupplur kan en flygkudde och ett par hörlurar vara användbara. Sist men inte minst ska du komma ihåg att reservera plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du kan känna dig på topp när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lämna alla stora flaskor med schampo och hårgelé i dina incheckade väskor. Alla vätskor i behållare större än 100 milliliter kommer att omhändertas av säkerhetspersonalen. Spetsiga föremål, som fällknivar, och övriga farliga objekt, till exempel tändare och bränsle, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Flygets mittgång är inte den bästa platsen för att briljera med dina nya och trendiga kläder. Klä dig bekvämt och glöm inte att ha med dig en varm tröja, eftersom det ofta blir ganska svalt i kabinen. Omslutande skor utan klackar är också att föredra.
  • Längre perioder utan rörelse kan orsaka djup ventrombos (DVT), vilket är någonting som då och då drabbar några passagerare på långa flygresor. De goda nyheterna är att du kan minska risken för detta genom att bibehålla en bra vätskenivå, regelbundet sträcka på dig och gå ett par steg i mittgången och genom att bära stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Abisko?
Om du har tänkt igenom allt ordentligt innan du kommer till flygplatsen blir din resa till Abisko mycket enklare. Här har vi sammanställt ett par praktiska tips på hur du kan passera säkerhetskontrollen snabbt och lätt.

  • Kom ihåg att ha dina resedokument och ditt pass inom räckhåll. De är det första personalen kommer att be om i säkerhetskontrollen.
  • Röntgenmaskinen kommer härnäst. Lägg av allt som skulle kunna aktivera larmet, såsom hörlurar och jackor. Lägg upp allt på bandet så att det kan passera genom maskinen.
  • Under en kort stund måste du leva utan digital teknologi. Din mobil, din surfplatta och dina övriga elektroniska enheter ska också passera genom skannern.
  • Ska du resa med din favoritparfym? Det går bra. Om behållaren bara rymmer upp till 100 milliliter och du har lagt den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse kan du ta med den ombord.
  • Genom att tänka igenom ditt val av skor kan du kanske spara några minuter. Kängor och andra tunga skor behöver ofta inspekteras separat, medan du förmodligen slipper detta med lättare gymnastikskor.
  • Vassa och spetsiga föremål är inte tillåtna på flyget. De kommer att omhändertas av personalen i säkerhetskontrollen, så lämna dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Abisko
Destinationens flygplats
Kiruna
IATA-kod för ankomstflygplats
KRN
Destination
Kiruna
Flygpris
1 535 kr

Populära flyg till Abisko

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 753 kr för enkelflyg och 1 535 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd