Billiga flygbiljetter till Aix-les-Bains

Förslag på billiga flygresor till Aix-les-Bains

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 469 kr för enkelflyg och 1 824 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Transavia France
Air Serbia
Jet2
Transavia France
Norwegian Air International Ltd
Air France
KLM
Air Serbia
Lufthansa
Air France

Om Aix-les-Bains

Flyg med Expedia till Aix-les-Bains

När du söker efter flyg till Aix-les-Bains så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Aix-les-Bains och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Aix-les-Bains erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Aix-les-Bains, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Aix-les-Bains. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Aix-les-Bains på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Aix-les-Bains?
Om du ska resa med flyg behöver du inte fundera på vilken flygplats du ska välja. Aix-les-Bains har bara en enda, Chambery (CMF-Chambery - Savoie).
Hur långt från centrala Aix-les-Bains ligger Chambery (CMF-Chambery - Savoie)?
Om du har bokat boende nära centrum i Aix-les-Bains går den sista biten av resan fort när du väl har landat på Chambery (CMF-Chambery - Savoie). Terminalen ligger bara 7 kilometer bort.
Kan jag flyga till Aix-les-Bains?
Gör din flygresa till Aix-les-Bains smidig genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är det bästa sättet att hålla dig informerad om aktuella reserestriktioner, inklusive krav på karantän och den senaste hälsoinformationen.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Aix-les-Bains?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Aix-les-Bains kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Aix-les-Bains med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Aix-les-Bains kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Aix-les-Bains?
Om du landar på Lyon (LYS-Saint-Exupery) är du 65 kilometer utanför stadskärnan. CMF tar också emot flyg till Aix-les-Bains och är placerad omkring 7 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Aix-les-Bains?
Det finns 40 olika flygbolag som kopplar samman Aix-les-Bains med 92 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Aix-les-Bains?
EasyJet och Air France erbjuder flest flygalternativ till Aix-les-Bains, och ett av de populäraste sätten att resa hit är ombord på ett easyJet-flyg från Sainte-Bazeille.
Hur många direktflyg går det till Aix-les-Bains?
Att organisera en fantastisk vistelse i Aix-les-Bains är ingen match när det finns 802 direktflyg att välja och vraka bland per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Aix-les-Bains från?
Många resenärer på väg till Aix-les-Bains stiger på planet från någon av flygplatserna i Centrum, Gamla stadskärnan eller Ashford.
Hur lång tid tar flyget till Aix-les-Bains?
Om du ska resa från Centrum är du i luften uppemot 1 timme och 28 minuter innan du anländer till Aix-les-Bains. Från flygplatsen i Gamla stadskärnan tar flyget 1 timme och 23 minuter, medan restiden från Ashford är 1 timme och 49 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Aix-les-Bains?
Avvakta inte till precis innan avfärden innan du bokar flygbiljetterna. Det tipset har du kanske fått höra från många vana resenärer. När du bokar långt i förväg får du fler alternativ att välja mellan, och biljettpriserna brukar vara lägre. Du skulle även kunna utvidga sökningen och jämföra de olika alternativen. Om resmålet i fråga har flera flygplatser skulle du kunna hitta bättre priser genom att boka biljetter till en mindre trafikerad flygplats. Sist men inte minst ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du har bra koll på vilken nivå priserna brukar ligga på kan du slå till snabbt när du väl hittar ett ovanligt bra pris. De bästa erbjudandena tar slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Aix-les-Bains?
Vi har samlat all information som behövs för att flygresan ska gå så smidigt som möjligt. Följ bara de här tipsen så tar du dig snabbt igenom säkerhetskontrollerna och kan börja utforska allt vad Aix-les-Bains har att erbjuda.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en bekväm resa med flyg är god planering. Börja med det viktigaste: passet, dina resedokument, dina bankkort och eventuella mediciner. Därefter bör du ta med dig saker som håller dig sysselsatt, såsom en dator eller en spännande bok. Det kan även vara smart att packa med dig laddare, ett par hörlurar och ett nackstöd. Sist men inte minst ska du inte glömma att reservera plats i väskan för dina toalettartiklar och ett klädombyte.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Kontrollera att du inte råkar ha en schweizisk armékniv i en ficka i handbagaget. Explosiva eller brandfarliga artiklar, till exempel tändstickor och aerosolburkar, är också förbjudna, och du får inte ta med dig vätskor eller geler i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Flygets mittgång är inte det bästa stället för att imponera med dina moderiktigaste kläder. Klä dig bekvämt och kom ihåg att packa ner en mysig tröja, eftersom det ofta blir lite svalt på flyget. Bekväma skor med flat sula är också att föredra.
  • Du har förmodligen hört talas om DVT, eller djup ventrombos. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar bildas, till följd av långa perioder utan rörelse. Det finns dock saker som du kan göra för att minska risken. Du kan exempelvis ha på dig kompressionsstrumpor, se till att du dricker mycket och röra på benen och fötterna. Gå fram och tillbaka i mittgången eller försök göra lite övningar i ditt säte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Aix-les-Bains?
Om du har planerat ordentligt innan du anländer till flygplatsen går din resa till Aix-les-Bains mycket enklare. Här har vi sammanställt några praktiska tips på hur du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan dröjsmål.

  • För det första måste du visa upp ditt pass och boardingpass för säkerhetspersonalen. Kom ihåg att ha allt nära tillhands, så att du inte behöver stanna upp och leta.
  • Härnäst ska både du och ditt handbagage röntgas. För att se till att allt går smidigt tar du av dig allt som skulle kunna trigga larmet. Saker som hörlurar, bälten och jackor måste gå igenom maskinen.
  • All din elektronik, till exempel din mobil och surfplatta, ska också gå genom skannern.
  • Reser du med din favoritparfym? Det går bra. Så länge förpackningen rymmer max 100 milliliter och du förvarar den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse kan du ta med den på flyget.
  • Om du tänker igenom ditt val av skor kan du kanske spara några minuter. Stövlar och andra tunga skor måste ofta granskas separat, medan du sannolikt slipper detta om du går i lättare gymnastikskor.
  • Saxar och andra vassa föremål är förbjudna ombord. De kommer att omhändertas av säkerhetspersonalen, så kom ihåg att lämna dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Aix-les-Bains
Destinationens flygplats
Saint-Exupery
IATA-kod för ankomstflygplats
LYS
Destination
Lyon
Flygpris
888 kr

Populära flyg till Aix-les-Bains

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 469 kr för enkelflyg och 1 824 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Transavia France
Air France