Billiga flygbiljetter till Albufeira

Förslag på billiga flygresor till Albufeira

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 518 kr för enkelflyg och 949 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
Norwegian Air International Ltd
SAS
TAP Portugal
TAP Portugal
Norwegian Air International Ltd
SAS
SAS
TAP Portugal
TAP Portugal

Recensioner från verifierade kunder

9 nov. 2019

Planen lyfte och landade på utsatt tid, toppen. Hade uppskattat en macka i stället för en stor kaka på morgonflyget. Allt bra, trevlig personal.

Verifierad resenär
Frankfurt till Faro · Lufthansa
7 jan. 2019

Tycker varm mat borde ingå. Jfr TAP.

Verifierad resenär
Stockholm till Faro · SAS

Om Albufeira

Flyg till Albufeira

Ta ett flyg till Albufeira, ett litet paradis vid Portugals kust, i regionen Algarve. Ser du till att ha ett boende i Albufeira kommer du bo i Portugals sydligaste del, 26 mil ifrån huvudstaden Lissabon och 23 mil väster om Sevilla i Spanien. Badmöjligheterna är många och kvällstid kan du luta dig tillbaka på någon av restaurangerna, eller dansa och roa dig på klubbarna och barerna.

Det går många flygturer till Albufeira, eftersom orten ligger en kort bit från en flygplats dit många flygbolag har rutter. Det många antalet turer innebär att du som resenär har goda chanser att hitta billiga flyg till Albufeira och få mer pengar över till stadens nöjen.

En flygresa till Albufeira via Faro

Den närmaste flygplatsen är Faro Airport, ungefär 5 kilometer från staden Faro som är den största staden i regionen Algarve. Du kan köpa flygbiljetter till Albufeira där turen från Sverige avgår från Stockholm Arlanda Airport eller Göteborg Landvetter Airport, beroende på vilken av dem som ligger närmast ditt hem. Framme i Portugal kan du utforska kusten på egen hand genom att boka en hyrbil i Albufeira. Från Faro flygplats går det att ta taxi eller en buss in till Faro, varifrån du sedan kan resa vidare i regionen. Du kan även hämta hyrbil direkt på flygplatsen och köra på A22, alternativt N125, en bilresa som tar cirka 40 minuter. Vet du redan att du vill köra bil, kan en paketresa till Albufeira där hyrbil, flyg och boende ingår vara en bra idé.

Flygresor till Albufeira via Lissabon

Ett alternativ om du vill se ännu mer av Portugal är att låta din resa till Albufeira gå via Lisbon Portela Airport. Denna flygplats ligger 5 kilometer från Lissabon. Flygplatsen erbjuder biluthyrning, och in till huvudstaden tar du dig med taxi eller buss. Eftersom flygplatsen är en av Portugals mest trafikerade, är serviceutbudet stort för att tillgodose resenärernas behov. Det finns flera restauranger, caféer och snabbmatsställen, och affärer som säljer böcker, märkeskläder och souvenirer att ta med dig hem. Du kan även växla valuta och ta ut pengar. I staden kan du se tornet Torre de Belém från 1500-talet och klostret Mosteiro dos Jerónimos, som båda finns med på UNESCO:s världsarvslista. Från Lissabon reser du sedan söderut på A2 och når Albufeira på 2,5 timme.

Mellanlandningar på vägen från Sverige

En del turer från Göteborg Landvetter har mellanlandningar i München i Tyskland. Oftast är stoppet kort, men om du vill passa på att besöka staden har du alternativet att sova över en eller ett par nätter och ta ett senare flyg mot Portugal. Andra mellanlandningar kan istället ske i Bryssel i Belgien, London i Storbritannien eller Köpenhamn i Danmark. Från Arlanda i Stockholm går en del flyg till Lissabon och sedan vidare därifrån till Faros flygplats. Från Stockholm går även turer med stopp i Berlin, Frankfurt am Main och München i Tyskland. Möjligheterna är många, så det är bara att välja den rutt som passar dina reseplaner bäst – oavsett resväg kommer du till Albufeiras sköna stränder.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Albufeira

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 518 kr för enkelflyg och 949 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
SAS