Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Förslag på billiga flygresor till Portugal

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Boka din resa till Portugal

Flyg till Portugal

Med sin rika historia, sitt behagliga klimat och underbara mat är det inte konstigt att folk älskar Portugal. Resor till Portugal har länge varit populära och på senare år har Lissabon seglat upp som Europas nya hippa stad efter Berlin, Paris och London. Portugal är ett land med stor variationsrikedom och alla tänkbara typer av resor erbjuds – charterresor för en härlig sol- och badsemester, friluftsresor i dramatisk natur för den som söker en aktiv semester, eller stadsliv och puls i hippa Lissabon. Här finns verkligen något för alla och det är lätt att skräddarsy din resa för att få den Portugal-upplevelse just du drömmer om.

Flyg till vackra Portugal på iberiska halvön

Portugal erbjuder minst lika mycket som närliggande Spanien, Frankrike och Italien. Ändå har landet alltid varit lite av en lillasyster till dessa stora turistmeckan. Detta ger Portugal en känsla av genuinitet och du kommer att märka att turismen här är aningen mer dämpad – och priserna ofta lägre! Alla faciliteter och bekvämligheter som man förväntar sig finns naturligtvis, och hotell i Portugal finns för alla tänkbara smaker och plånböcker. Men många som reser hit väljer just Portugal för att uppleva en lite annorlunda sydeuropeisk destination. Här är det aldrig svårt att få uppleva den där genuina känslan som vi längtar efter när vi är på resande fot – vare sig det är på hästryggen i bergen eller på en bakgata i Lissabon. Boka dina flygbiljetter till Portugal redan idag och njut av en fantastisk resa!

Portugals största flygplatser

Det finns många populära resmål runt om i Portugal, men de allra flesta besökarna flyger till Lissabon, Madeira och Algarvekusten. Maderia är en ö som lockar med vandringsleder, fantastisk golf och härligt semesterliv. Ön har en flygplats, Funchal, och när du har landat kan du ta dig vidare till din slutdestination med hyrbil, buss eller taxi. Ska du resa till Algarvekusten kommer du att anlända till flygplatsen i Faro – utgångspunkten för alla resor till sydkustens många semesterorter. Lissabons moderna flygplats Lissabon-Portela har fördelen att ligga mycket nära stadskärnan. Här hittar du ett stort utbud av bra restauranger och butiker. Att hyra bil i Portugal är mycket populärt och service för detta finns på de flesta flygplatserna.

Flyg reguljärt eller med charter till Portugal

Portugal har länge funnits i utbudet hos många charterbolag. Underbart klimat och ett bra prisläge är två anledningar till att landet lockar turister. På senare år har destinationerna utökats med spännande och mindre orter som Porto – hem till det kända portvinet. Om du vill hitta billiga flyg till Portugal är det en bra idé att boka i god tid, vare sig du reser reguljärt eller bokar en paketresa. Det finns även lågprisbolag som erbjuder flygresor till Portugal. Flygtiden från Sverige är cirka 5-6 timmar.

Mat, golf, strandliv – här finns något för alla

Portugal passar alla – den festsugne, golfaren, äventyraren och barnfamiljen! Här är det lätt att kombinera olika aktiviteter och göra alla i ressällskapet nöjda – njut av god mat och gott vin, slöa dagar på stranden och häpnadsväckande vandringsleder.