Billiga flygbiljetter till Amersfoort

Förslag på billiga flygresor till Amersfoort

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 438 kr för enkelflyg och 1 350 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
KLM
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Brussels Airlines
Scandinavian Airlines

Om Amersfoort

Flyg med Expedia till Amersfoort

När du söker efter flyg till Amersfoort så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Amersfoort och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Amersfoort erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Amersfoort, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Amersfoort. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Amersfoort på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Amersfoort?
Om du reser med flyg behöver du inte fundera på vilken flygplats du ska välja. Amersfoort har bara en enda, och den heter Amsterdam (AMS-Schiphol).
Hur långt från centrala Amersfoort ligger Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Amsterdam (AMS-Schiphol) ligger omkring 45 kilometer från centrum i Amersfoort, så var beredd på att resa en bit extra för att komma fram.
Kan jag flyga till Amersfoort?
Besök vår sida med reseråd under covid-19 för att lära dig allt du behöver om aktuella reserestriktioner för Amersfoort innan din flygresa. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig informerad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Amersfoort?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Amersfoort kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Amersfoort med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Amersfoort kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Amersfoort?
Besökare från alla delar av världen landar på AMS varje dag. När du har passerat alla kontroller och hämtat dina väskor befinner du dig ungefär 45 kilometer från den centrala delen av Amersfoort.
Hur många flygbolag flyger till Amersfoort?
71 flygbolag flyger regelbundet till Amersfoort, från 237 flygplatser världen över.
Vilka flygbolag flyger till Amersfoort?
KLM, British Airways och Flybe är de huvudsakliga flygbolagen som erbjuder flyg till Amersfoort. Majoriteten av flygen avgår från London, och KLM har flest valmöjligheter på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Amersfoort?
Det är mycket lättare att resa med flyg till en ny ort om man inte behöver bry sig om mellanlandningar. Om du ska resa till Amersfoort är de goda nyheterna att det går cirka 4 379 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Amersfoort från?
Många resenärer på väg till Amersfoort hoppar på planet från en flygplats i Ashford, Gamla stadskärnan eller London.
Hur lång tid tar flyget till Amersfoort?
Var du reser från avgör hur många filmer du hinner se på planet. Från Ashford till Amersfoort brukar resan ta 3 timmar och 33 minuter. Ett flyg från Gamla stadskärnan brukar nå fram på 2 timmar och 59 minuter. Om du har London som startpunkt får du istället räkna med att vara i luften i ungefär 1 timme och 14 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Amersfoort?
Vänta inte till precis innan avresan med att boka dina flygbiljetter. Detta tips har du nog fått höra från flera vana resenärer. Genom att boka lång tid i förväg har du fler alternativ att välja bland, och priserna brukar vara lägre. Du skulle även kunna utvidga sökningen och jämföra alternativen. Om din destination har mer än en flygplats är det möjligt att du kan hitta bättre priser genom att boka biljetter till en terminal som ligger lite längre bort. Sist men inte minst ska du vara beredd på att boka med en gång när du väl har hittat ett erbjudande som passar, för priserna kan ändras snabbt. Med lite förkunskap och en gnutta tur kan du få tag i bästa möjliga flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Amersfoort?
Oavsett vad du har för startpunkt kan din flygresa genomföras utan bekymmer, så länge du är ordentligt förberedd. Vi har gjort en lista med praktiska tips som försäkrar att din semester i Amersfoort börjar på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en problemfri flygresa är att planera i förväg. Vi börjar med det som är viktigast: pass, resedokument, dina bankkort och eventuella mediciner. Härnäst bör du komma ihåg att ta med dig sådant som får tiden att gå fortare, såsom en surfplatta eller någonting att läsa. Det kan även vara en bra idé att packa med dig en laddare, hörlurar och en uppblåsbar flygkudde. Sist men inte minst bör du komma ihåg att reservera plats i väskan för dina toalettartiklar och lite rena kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan med otillåtna saker kan variera mellan de olika flygbolagen, men normalt gäller regeln att ingenting som är explosivt, brandfarligt eller vasst är tillåtet. Här ingår till exempel borrar, bestick, sprejburkar och bränsle. Idrottsutrustning som skidstavar eller andra saker som hade kunnat skada övriga passagerare, såsom ammunition och pepparsprej, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din målsättning är att vara så bekväm som möjligt, så ha på dig plagg i naturliga material och glöm inte att packa med dig en extra tröja, för om det skulle bli svalt under resans gång. Välj alltid rymliga skor med plan sula, eftersom dina fötter kan svullna lite under flygturen. Lämna dina högklackade skor och kängorna i det incheckade bagaget.
  • På långa flygsträckor kan vissa personer drabbas av DVT, eller djup ventrombos, som är ett tillstånd där blodproppar bildas till följd av utdragen inaktivitet. För att undvika att drabbas av detta kan du utnyttja varje tillfälle att resa dig upp och gå lite fram och tillbaka i mittgången. Ett annat sätt att minska risken är att bära kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Amersfoort?
Om du är väl förberedd innan du anländer till flygplatsen blir din resa till Amersfoort betydligt smidigare. Har har vi samlat ihop några behändiga tips på hur du passerar säkerhetskontrollerna utan dröjsmål.

  • Säkerhetspersonalen kommer först att kontrollera att du har ett giltigt pass och rätt boardingpass innan du får gå vidare. Se till att du har allt inom räckhåll.
  • Efter detta är det tid för ditt skärp, din jacka, dina nycklar och andra småsaker, till exempel mynt, att gå igenom röntgenmaskinen. Hela proceduren går fortare om du börjar göra dig i ordning medan du väntar på din tur i kön.
  • Elektronik, såsom surfplattor och bärbara datorer, måste också inspekteras. Men du behöver inte oroa dig. Du är online igen innan du vet ordet av.
  • Ta ut eventuella vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa måste ofta skannas av maskinen separat. Varje enskild produkt måste förvaras i en förpackning som rymmer högst 100 milliliter, och allt måste placeras i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Lätta gympaskor är ett bra val, eftersom det är mindre risk för att du behöver ta av dem när du går igenom kontrollen. Kängor och andra tunga skor skannas ofta separat.
  • Vassa föremål får inte tas med ombord. De kommer att omhändertas av personalen i säkerhetskontrollen, så lämna dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Amersfoort
Ankomstflygplats
Schiphol
IATA-kod för ankomstflygplats
AMS
Destination
Amsterdam
Pris tur-och-retur
1 350 kr

Populära flyg till Amersfoort

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 438 kr för enkelflyg och 1 350 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Brussels Airlines