Flygdestinationer Nederländerna

Populära städer att besöka i Nederländerna

Förslag på billiga flygresor till Nederländerna

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 321 kr för enkelflyg och 676 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Transavia
easyJet
Norwegian Air International Ltd
Transavia
Iberia
Scandinavian Airlines
easyJet
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
KLM
Lufthansa
Austrian Airlines
Air France
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Swiss International Air Lines
Iberia
Austrian Airlines
KLM
Air France

Boka din resa till Nederländerna

Expedia erbjuder flyg till Nederländerna för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Nederländerna och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Nederländerna på grund av covid-19?
I vår kundtjänstportal hittar du information om att avboka eller byta ditt flyg till Nederländerna till följd av covid-19. Innan du genomför bokningen kan det vara en bra idé att granska flygbolagets regler och villkor.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Nederländerna med flexibel avbokningspolicy?
Det går snabbt och lätt med Expedia. Du börjar med att ange reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du för “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer” på vänster sida av skärmen. Sedan är det fritt fram att välja ut ditt flexibla och billiga flyg till Nederländerna.
Finns det några allmänna tips för resande till Nederländerna under coronaviruspandemin?
Till följd av coronavirusutbrottet medför resandet vissa ytterligare utmaningar. Ha följande information i åtanke innan du stiger ombord på flyget till Nederländerna.

 • Innan du genomför bokningen av flyget bör du ta reda på om det finns några resebegränsningar, både på din avreseort och på ditt resmål. Läs noga igenom de senaste uppgifterna från relevanta myndigheter och flygbolag.
 • När du befinner dig på flygplatsen ska du bära munskydd. Personalen på flygplatsen kan dock be dig att tillfälligtvis ta av dig munskyddet för att kunna bekräfta din identitet. Resenärer utan munskydd får kanske inte lov att stiga ombord och kan bli bötfällda.
 • Istället för att räcka över ditt elektroniska eller fysiska boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen ska du själv lägga det på skannern. Håll sedan upp det för inspektion.
 • En behållare med handdesinfektionsmedel tillåts i ditt handbagage. Behållaren får inte rymma mer än 100 ml, och du måste ta ut den ur väskan vid säkerhetskontrollen.
 • Ta ut alla föremål, som nycklar och mobil, ur dina fickor och placera dem i handbagaget istället för i en korg. Då kommer du igenom säkerhetskontrollen fortare.
 • Förvara alla matvaror i en genomskinlig påse och lägg upp dem på brickan i säkerhetskontrollen. Tar du ut matvarorna ur handbagaget minskar risken för att personalen på flygplatsen vill öppna och inspektera väskan.

Vilka flygbolag flyger till Nederländerna?
Vueling är ett ledande flygbolag som trafikerar sträckan till Nederländerna. När du ska boka en resa till Amsterdam (AMS-Schiphol) erbjuder Vueling 329 flyg per månad att välja bland.
Hur hittar man billiga biljetter till Nederländerna?
För att lägga vantarna på bästa möjliga erbjudande till Nederländerna gör du rätt i att boka långt i förväg. Testa även att använda vår smidiga funktion “Flexibla datum”, som du finner ovanför sökresultaten, för att jämföra priserna på närliggande dagar. Under den senaste veckan var det bästa priset för ett flyg till Nederländerna bara 676 kr.
Vad kostar ett flyg till Nederländerna?
Priset på ett flyg tur och retur till Nederländerna var mellan 676 kr och 2 055 kr den senaste veckan. Du hade kunnat boka en billig enkelresa från Köpenhamn (CPH) för endast 321 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Nederländerna?
Du har massor av alternativ i Nederländerna. När du väl har kommit fram till vart du ska ta vägen kan du välja bland följande stora flygplatser:

 • Amsterdam (AMS-Schiphol) – 14961 flyg per månad.
 • Eindhoven (EIN) – 1635 flyg per månad.
 • Rotterdam (RTM-Rotterdam-Den Haag) – 620 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Nederländerna?
Priset varierade mellan 676 kr och 2 055 kr under de senaste sju dagarna. När det är dags att boka kan vi hjälpa dig att dra nytta av ett riktigt bra erbjudande.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Nederländerna?
November är den bästa månaden att få tag i fantastiska erbjudanden på resor till Nederländerna. Håll i åtanke att i Sverige är resorna som dyrast under sommar- och vinterloven.
Hur lång tid tar flyget till Nederländerna?
Det beror på många olika saker, framförallt var du börjar din resa. Här är en lista över de populäraste flygresvägarna till Nederländerna och deras medelrestider:

 • Linköping Saab Airport (LPI) till Amsterdam (AMS-Schiphol) – 1 timme och 45 minuter
 • Stockholm (ARN-Arlanda) till Amsterdam (AMS-Schiphol) – 2 timmar
 • Göteborg (GOT-Landvetter) till Amsterdam (AMS-Schiphol) – 1 timme och 30 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Nederländerna?

 • Amsterdam kan erbjuda kultur och karaktär i stora mängder, vilket gör staden till en härlig startpunkt för ett äventyr i Nederländerna. Utforska berömda sevärdheter som Anne Franks hus, shoppa och ät och drick gott på några av stadens fina restauranger. Det är du som bestämmer.
 • I Amsterdam råder ett kustklimat, men innan du åker kan det ändå vara bra att undersöka vilket väder som förväntas under din resa. Oavsett om det är torrt eller regnigt är det alltid bra att vara förberedd.
 • Runt 17 kilometer väster om Amsterdam finner du Haarlem, som också kan vara trevligt att besöka. De populära sevärdheterna inkluderar S:t Bavo-katedralen, som definitivt hör hemma på din sightseeinglista.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Nederländerna på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Nederländerna.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Nederländerna med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Nederländerna. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Nederländerna.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Nederländerna under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Nederländerna erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.