Billiga flygbiljetter till Angers

Förslag på billiga flygresor till Angers

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 165 kr för enkelflyg och 1 502 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air France
Swiss International Air Lines
Iberia
KLM
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
KLM
Lufthansa
Air France

Om Angers

Flyg med Expedia till Angers

När du söker efter flyg till Angers så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Angers och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Angers erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Angers, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Angers. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Angers på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Angers?
Angers (ANE-Angers - Loire) är den enda flygplatsen du kan resa till i närheten av Angers.
Hur långt från centrala Angers ligger ANE?
Angers (ANE-Angers - Loire) ligger cirka 20 kilometer från centrala Angers, så du får räkna med en kort resa in till staden.
Kan jag flyga till Angers?
Besök våra reseråd under covid-19 för den senaste informationen om att flyga till Angers. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän krävs när du landar.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Angers?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Angers kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Angers med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Angers kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Angers?
Innan du bokar flyg till Angers kan det vara en god idé att fundera ut vilken flygplats som passar bäst. Om du landar på Nantes (NTE-Nantes - Atlantique) har du 85 kilometer in till stadskärnan, medan ANE ligger cirka 20 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Angers?
Totalt finns det 19 flygbolag som ansluter Angers till 82 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Angers?
EasyJet, Air France och Volotea är de huvudsakliga flygbolagen som erbjuder resor till Angers. Större delen av flygen åker från Grand Lyon, och det är easyJet som har flest valmöjligheter på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Angers?
Det går vanligtvis 530 direktflyg till Angers i veckan, så du kan landa innan du ens har hunnit fråga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Angers från?
Många som reser till Angers stiger på planet i Gamla stadskärnan, Beaujolais eller Åttonde arrondissementet.
Hur lång tid tar flyget till Angers?
Vilken flygplats du reser från avgör hur länge du måste stanna på planet. Från Gamla stadskärnan till Angers tar resan 1 timme och 44 minuter. En flygresa från Beaujolais brukar komma fram på 1 timme och 15 minuter. Om du har Åttonde arrondissementet som startpunkt kan du istället räkna med att vara i luften i ungefär 1 timme och 22 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Angers?
Vi känner alla några personer som på något sätt kan hitta superbilliga flygbiljetter vart de än åker. Vet du hur de gör? De avvaktar inte till sista stund med att boka. Ett annat bra tips för att hitta låga priser kan vara att jämföra olika alternativ. Om ditt resmål har mer än en flygplats kan du ta reda på om du kan hitta lägre priser genom att flyga till en mindre trafikerad terminal. Sist men inte minst bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du har bra koll på vad priserna brukar vara kan du slå till direkt om du väl hittar ett ovanligt bra pris. De finaste erbjudandena tar slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Angers?
Vi har samlat all information som behövs för att resan ska bli så enkel som möjligt. Följ bara de här tipsen så tar du dig snabbt ut från flygplatsen och kan börja upptäcka de intressantare delarna av Angers.Packa det här i ditt handbagage:

  • En resa med flyg kan bli ett rent nöje, om du bara planerar din packning ordentligt. För det första ska du packa med några rena kläder, någonting att läsa och enkla toalettartiklar, som deodorant och läppbalsam. För det andra bör du lämna plats i väskan för din mobil med laddare, eventuella mediciner och kanske ett uppblåsbart nackstöd. Slutligen bör du komma ihåg att ta med ditt pass, dina resedokument samt lite extra pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Se till att du inte råkar ha en schweizisk armékniv någonstans i ditt handbagage. Explosiva eller brandfarliga produkter, som tändare och fyrverkerier, är också förbjudna, och du får inte packa med dig geler eller vätskor i behållare som är större än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Bekvämlighet är vad som är viktigast när du väljer vad du ska ha på dig under resan. Fundera även på vilka skor du ska ha på dig, eftersom det händer att fötterna blir lite svullna under flygturen. Rymliga skor med platt sula brukar vara det bästa alternativet.
  • Du har förmodligen hört talas om djup ventrombos, eller DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar uppstår, delvis på grund av utdragna perioder av stillasittande. Det finns dock sätt att minska risken att drabbas av detta. Du kan till exempel ta på dig antitrombosstrumpor, dricka mycket vatten och röra på benen och fötterna. Res på dig då och då och gå lite fram och tillbaka eller försök göra lite övningar från ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Angers?
Hemligheten är att vara förberedd. Vi har tagit fram en lista med praktiska tips så att du kan passera igenom säkerhetskontrollerna utan problem. Sedan bär det av mot Angers.

  • Ha ditt pass och boardingpass redo. De är vad du kommer att frågas om först i kontrollen.
  • Efter detta är det tid för ditt bälte, din jacka, dina nycklar och andra småsaker, till exempel mynt och hörlurar, att passera igenom röntgenmaskinen. Proceduren går smidigare om du börjar förbereda dig när du närmar dig främre delen av kön.
  • En kort stund måste du klara dig utan digital teknik. Mobilen, surfplattan och dina övriga elektroniska enheter ska också gå genom skannern.
  • Ta ut alla vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa behöver ofta skannas av maskinen separat. Varje produkt måste ligga i en förpackning som inte rymmer mer än 100 milliliter, och allt måste läggas i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Genom att tänka igenom ditt val av skor kan du eventuellt spara ett par minuter. Stövlar och andra kraftiga skor måste ofta granskas separat, medan detta vanligtvis inte gäller för lättare gymnastikskor.
  • Saxar och andra vassa föremål kan inte tas med i handbagaget. De kommer att omhändertas av personalen i kontrollen, så packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Angers
Destinationens flygplatsAngers
IATA-kod för ankomstflygplatsANE

Populära flyg till Angers

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 165 kr för enkelflyg och 1 502 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines