Billiga flygbiljetter till Annecy

Om Annecy

Flyg med Expedia till Annecy

När du söker efter flyg till Annecy så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Annecy och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Annecy erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Annecy, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Annecy. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Annecy på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Annecy?
Chambery (CMF-Chambery - Savoie) är den enda flygplatsen du kan resa till i närheten av Annecy.
Hur långt från centrala Annecy ligger Chambery (CMF-Chambery - Savoie)?
Åkturen från Chambery (CMF-Chambery - Savoie) till centrala Annecy kan ta förhållandevis lång tid. Du måste ta dig cirka 35 kilometer från terminalen innan du kommer fram till ditt boende i staden.
Kan jag flyga till Annecy?
Läs våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om att flyga till Annecy. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän efter att du landat.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Annecy?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Annecy kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Annecy med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Annecy kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Annecy?
Chambery (CMF-Chambery - Savoie) ligger 35 kilometer från stadskärnan och välkomnar majoriteten av alla som reser till Annecy.
Hur hittar man det billigaste flyget till Annecy?
Vana resenärer känner till att man inte bör dröja till sista stund med att boka biljetterna. Priserna är vanligtvis som högst strax innan avgångsdatumet. Ett annat bra tips för att hitta låga priser är att titta på många olika alternativ. Om din destination har flera flygplatser kan du till exempel ta reda på om det är billigare att resa till en mindre använd terminal. Slutligen bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om vilken nivå priserna brukar ligga på kan du slå till omedelbart om du väl hittar ett ovanligt lågt pris. De bästa erbjudandena säljer slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Annecy?
Oavsett avreseort kan din flygresa gå smidigt, så länge du är ordentligt förberedd. Vi har sammanställt en lista med bra tips som försäkrar att semestern i Annecy börjar på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en problemfri flygtur är att planera ordentligt i förväg. Vi börjar med det viktigaste: ditt pass, dina resedokument, bankkort och alla viktiga mediciner. Härnäst ska du ta med dig sådant som kan få tiden att gå fortare, såsom en mobil eller någonting att läsa. Det kan även vara smart att packa med dig din laddare, hörlurar och ett uppblåsbart nackstöd. Sist men inte minst får du inte glömma att reservera plats i väskan för toalettartiklar och lite rena kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Packa alla fulla flaskor med schampo och hårgelé i väskorna du checkar in. Alla vätskor och geler i behållare på över 100 milliliter kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen. Spetsiga föremål, som saxar, och övriga farliga objekt, till exempel fyrverkerier och tändstickor, är inte heller tillåtna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm flygresa är inte mer komplicerad än rätt klädval. Om du klär dig i lager är du redo för den skiftande temperaturen ombord och du kan hålla dig varm om det skulle bli kallt i kabinen. Skor med klackar och vandringskängor gör du bäst i att lämna i dina incheckade väskor, även om det normalt är favoritparet. Ha istället på dig heltäckande skor med platt sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • På långa flygsträckor kan en del personer drabbas av DVT, eller djup ventrombos, vilket innebär att blodproppar uppstår efter utdragen inaktivitet. För att minska risken för detta kan du ta vara på varje tillfälle att röra på dig och gå ett par steg i mittgången. Ett annat sätt att minska risken är att ta på dig kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Annecy?
Om du är väl förberedd innan du kommer till flygplatsen blir resan till Annecy mycket smidigare. Har har vi samlat ihop ett par behändiga tips på hur du tar dig igenom säkerhetskontrollen snabbt och lätt.

  • Först och främst kommer du behöva presentera dina resedokument och ditt pass för säkerhetspersonalen. Kom ihåg att ha allt nära tillhands, så att du slipper leta.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Töm dina fickor och lägg av allt som kan trigga larmet, till exempel jackor och hörlurar. Lägg upp allt på bandet så att det kan passera genom maskinen.
  • Elektronikenheter, till exempel surfplattor och mobiler, ska också gå genom skannern.
  • Plocka ut eventuella vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa måste ofta skannas separat. Varje produkt måste ligga i en förpackning som rymmer högst 100 milliliter, och allt måste få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Lätta sneakers är ett bra val, eftersom det är mindre sannolikt att du behöver ta av dem när du går igenom säkerhetskontrollen. Stövlar och andra kraftiga skor granskas ofta separat.
  • Flygbolagen tillåter inte att du har med dig vassa eller spetsiga föremål ombord på flyget. Om du tvunget måste ha med dem på semestern måste du packa ner dem säkert i dina incheckade väskor.