Billiga flygbiljetter till Antalya

Förslag på billiga flygresor till Antalya

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 630 kr för enkelflyg och 1 500 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
SunExpress
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines

Om Antalya

Flyg med Expedia till Antalya

När du söker efter flyg till Antalya så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Antalya och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Antalya erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Antalya, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Antalya. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Antalya på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Antalya?
Antalya (AYT-Antalya Intl.) är den enda flygplatsen du kan välja i närheten av Antalya.
Hur långt från centrala Antalya ligger Antalya (AYT-Antalya Intl.)?
Antalya (AYT-Antalya Intl.) har ett behändigt läge nära staden, endast 9 kilometer från centrum i Antalya.
Kan jag flyga till Antalya?
Läs våra reseråd under covid-19 för att få veta allt om gällande reserestriktioner för Antalya innan din flygresa. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Antalya?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Antalya kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Antalya med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Antalya kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Antalya?
När du reser med flyg till Antalya anländer du till AYT. Efter att du har passerat alla kontroller och fått tag i dina väskor är du 9 kilometer från stadens centrum.
Hur många flygbolag flyger till Antalya?
Totalt finns det 34 olika flygbolag som ansluter Antalya till 143 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Antalya?
Pegasus och Turkish Airlines flyger ofta till Antalya, och ett av de populäraste sätten att ta sig hit är med ett Pegasus-flyg från Orta.
Hur många direktflyg går det till Antalya?
Att planera en otrolig resa till Antalya är enkelt när det finns 1 496 direktflyg att välja bland per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Antalya från?
Många flygresor till Antalya avgår från flygplatser i Altstadt, Orta eller Paşaköy.
Hur lång tid tar flyget till Antalya?
Om du ska resa från Altstadt kommer du att vara i luften 3 timmar och 22 minuter innan du är framme i Antalya. Från Orta tar resan 1 timme och 13 minuter, medan den genomsnittliga restiden från Paşaköy är ungefär 1 timme och 13 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Antalya?
Vi har alla stött på några personer som på något sätt kan få tag i extremt billiga flygbiljetter vart de än reser. Vet du hur de lyckas? De dröjer inte till sista minuten innan de bokar. Men stanna inte där. Bredda sökningen och se om resmålet i fråga har mer än en flygplats. Flygpriserna varierar ofta beroende på vilken flygplats du reser till. Glöm inte heller att jämföra priser från flera olika flygbolag. Till sist kan du spara lite till genom att vara beredd på att boka snabbt. Om du ser ett bra erbjudande ska du inte tveka, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Antalya?
Om du inte har förberett dig ordentligt kan en resa med flyg kännas som en utmaning, men du behöver inte oroa dig. Du behöver bara följa de här tipsen, så kan du börja din resa till Antalya utan problem.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst ska du komma ihåg att ta med dig ditt pass, alla resedokument, pengar och viktiga mediciner. Härnäst kommer du att vilja ha någon typ av underhållning under resan. Någonting intressant att läsa och en surfplatta som är full med dina favoritfilmer är två bra alternativ. Om du räknar med att ta en kort tupplur kan ett nackstöd och ett par öronproppar komma väl till pass. Slutligen bör du komma ihåg att reservera lite plats i väskan för några toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig på topp när du kommer fram.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla fulla flaskor med schampo och balsam i ditt incheckade bagage. Alla geler eller vätskor i behållare större än 100 milliliter kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen. Vassa eller spetsiga föremål, som skruvmejslar, och andra farliga objekt, exempelvis starka kemikalier och tändstickor, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Att ha det bekvämt ska vara det som är viktigast när du väljer vad du ska ha på dig under resan. Fundera även noga på vad du ska ha på fötterna, eftersom det är vanligt att fötterna svullnar något under resans gång. Rymliga skor med flat sula är vanligtvis det bästa alternativet.
  • Tillståndet djup ventrombos (DVT) skulle kunna uppstå under längre flygturer. Då bildas det blodproppar, vanligtvis i benen, vilket bland annat kan bero på att man har förblivit stillasittande för länge. Du kan begränsa risken för detta genom att resa dig upp och gå lite längs med mittgången. Ett par bra antitrombosstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Antalya?
Var förberedd – det är inte svårare än så. Vi har sammanställt en lista med behändiga tips så att du kan passera igenom säkerhetskontrollen utan onödiga dröjsmål. Nästa stopp är Antalya.

  • Ha alltid dina resedokument och ditt pass redo. De är vad du kommer att frågas om först under kontrollen.
  • Efter detta är det dags för din jacka, ditt bälte, dina nycklar och annat från dina fickor, till exempel hörlurar, att gå igenom röntgenmaskinen. Processen går fortare om du gör dig i ordning medan du väntar på din tur i kön.
  • Dina elektroniska enheter, som surfplattor och bärbara datorer, måste också inspekteras. Men ta det lugnt. Du får snart tillbaka dem igen.
  • Ta ut eventuella vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa behöver ofta skickas separat genom röntgenmaskinen. Varje produkt måste ligga i en förpackning som rymmer max 100 milliliter, och allt måste placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Det är sannolikt att du måste ta av dig dina skor och låta dem gå genom skannern, så det kan vara praktiskt att ha på dig skor som du kan ta av och på utan problem.
  • Försök inte ta med dig någonting som är förbjudet i handbagaget. Om du ska ta saxar eller andra vassa föremål med dig på semestern måste du lämna dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att omhändertas.

Information om flyg till Antalya
Destinationens flygplats
Antalya Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
AYT
Destination
Antalya
Flygpris
835 kr

Populära flyg till Antalya

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 630 kr för enkelflyg och 1 500 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines