Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Antalya

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Antalya

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Antalya

Flyg till Antalya

Antalya är en av Turkiets allra populäraste turistorter. Med dess underbara läge i en vacker bukt av Medelhavet i sydvästra Turkiet är staden ett verkligt paradis för alla som älskar sol, bad och underbara stränder. Flygplatsen Antalya Airport ligger alldeles i närheten av staden och stränderna, så det behöver inte ta lång tid innan du dyker ned i det härliga vattnet!

Direktflyg går till Antalya Airport från bland annat Arlanda, Landvetter och Malmö, men det rör sig huvudsakligen om charterflyg eller flyg som bara går säsongvis. Hela året går det dock bra att flyga med mellanlandning i exempelvis Istanbul eller Düsseldorf.

En härlig semester i Antalya

Framför allt är det de underbara stränderna, det turkosblåa kristallklara vattnet och det härliga klimatet som lockar turister till Antalya, men staden har mer att bjuda på än så. Den gamla stadskärnan Kaleiçi har med sina kullerstensgator och vackra gamla hus behållit sin prägel sedan Osmanska rikets dagar. Det här är ett kulturellt mycket spännande område, men i Kaleiçi finns även gott om restauranger och butiker som införlivats på ett diskret sätt i gatubilden. Spännande sevärdheter är Hadrianus triumfbåge från år 130, de imponerande stadsmurarna och Kesik Minare (den brutna minareten).

Det finns många olika typer av hotell i Antalya, allt från mysiga små hotell i Kaleiçi till stora all inclusive-anläggningar. Med hjälp av Expedia hittar du lätt bra och billiga hotellrum och en god idé är att boka en paketresa till Antalya där både flyg och hotell ingår.

Flyg till Antalya Airport

Antalya Airport (Antalya Havalimanı) är en flygplats som har vuxit drastiskt både i storlek och i passagerarantal under senare år och idag reser närmare 30 miljoner passagerare varje år via flygplatsen, varav drygt 20 miljoner är internationella resenärer. Det är även en flygplats med mycket god service och här finns gott om butiker, restauranger och kaféer, såväl före som efter säkerhetskontrollen. Oavsett om du är sugen på turkiska specialiteter, pizza, en hamburgare från Burger King eller en smörgås från Subway hittar du något som passar dig.

Flygbussar går med jämna mellanrum mellan flygplatsen och Antalyas centrum och avståndet är bara ungefär 15 km. Det går även fint att ta taxi och taxibilarna väntar direkt utanför terminalerna. Alla taxibilar är gula och till många destinationer finns fasta priser. Se till att ni kommer överens om priset innan resan påbörjas.

Om du föredrar att hyra bil finns flera välkända biluthyrningsföretag på flygplatsen. Enklast och smidigast är att boka hyrbil via Expedias webbplats. Med hjälp av Expedia hittar du alltid billiga hyrbilar i Antalya.

Billiga flygbiljetter till Antalya

För en riktigt skön, varm och solig semester kan man knappast tänka sig en bättre plats än Antalya. Sommartid går temperaturen ofta över 30 °C och vattentemperaturen ligger strax därunder. Under sommarhalvåret faller även väldigt lite regn och solen skiner för det mesta från klar himmel. Med hjälp av Expedia hittar du lätt billiga flygbiljetter till Antalya och kan se fram emot en riktigt härlig semester!

Information om flyg till Antalya

Destinationens flygplats Antalya Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats AYT
Destination Antalya