Billiga flygbiljetter till Århus

Förslag på billiga flygresor till Århus

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 773 kr för enkelflyg och 1 263 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
Braathens Regional Aviation
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS

Om Århus

Flyg till Århus

Århus ligger på mellersta Jyllands östkust, vid Århusviken av Kattegatt. Det är Danmarks näst största stad, och den är en dynamisk blandning av historia och modernitet. Historiskt sett är den en av landets äldsta städer – området var bebott redan på 700-talet. Samtidigt är den Danmarks yngsta stad, då 13 procent av befolkningen utgörs av studenter. Ta chansen att lära känna den här fascinerande staden när du bokar en flygresa till Århus!

Stadens långa historia gör sig även känd i dagens stadsbild. Mångfalden av arkitektur från olika tidsepoker gör att det är ett nöje att strosa längs med stadens gator. Här finns också ett brett kulturellt utbud, med mängder av festivaler och ett rikt nattliv. Staden valdes till Europas kulturhuvudstad 2017 och kommer inte att ha svårt att leva upp till utmärkelsen. Känd för sina restauranger, barer och fantastiska shopping, är Århus en självklar destination för din nästa weekendresa.

Hur du tar dig med flyg till Århus

Århus flygplats Tirstrup ligger 40 kilometer norr om staden. Flygbussen stannar utanför huvudentrén, och tar dig till stadskärnan på 45 minuter. Avgångarna är anpassade efter de ankommande flygen. Det går även bra att flyga till den något större Billund flygplats, som ligger 95 kilometer från Århus. Flygbussen från Billund går direkt till centralstationen, och resan tar omkring 90 minuter. Börja planera din resa redan idag och boka flygbiljetter till Århus med Expedia. Passa på att boka resan samtidigt som du tittar på hotell och hyrbil, och skapa en paketresa till Århus.

Sevärdheter och nöjen – flygresor till Århus

När du har shoppat och utforskat de många restauranger och caféer som ligger längs Århus charmiga gator finns det gott om sevärdheter att besöka. Är du konstintresserad får du inte missa ARoS Aarhus Kunstmuseum som är ett av norra Europas största konstmuseum. Men stadens största sevärdhet är friluftsmuseet Den Gamle By, där du får lära dig om dansk handelsstadshistoria. Här finns ett 70-tal äldre byggnader som för dig 100 år bakåt i tiden. Du kan även besöka drottning Margrethes sommarresidens, Marselisborgs slott, som ligger strax utanför staden. Slottet är inte öppet för allmänheten, men den vackra parken är väl värd ett besök och är öppen när kungafamiljen inte bor på slottet. Sedan är Tivoli Friheden ett måste! Det är gångavstånd till nöjesparken från Århus centrum, och här finns allt du behöver för att ha kul – karuseller, spel och mat! Med billiga flyg till Århus kan du lägga pengarna på att ha roligt istället.

Århus – något för alla

Varför inte hyra bil i Århus och få frihet att upptäcka Jylland i din egen takt. Utforska fjordlandskapet som omger staden eller vackra stränder och skogar längs med kusten. Ditt hotell i Århus blir den perfekta basen för din semester, vare sig du reser med familjen eller vännerna. Med några av Danmarks populäraste attraktioner, inspirerande shopping och unik arkitektur, är det här ett resmål som hamnar högt på allas önskelistor. Det är lätt att hitta flygresor till Århus med Expedia – semestern är endast ett klick bort!

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Århus

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 773 kr för enkelflyg och 1 263 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
SAS