Flygdestinationer Danmark

Populära städer att besöka i Danmark

Förslag på billiga flygresor till Danmark

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 806 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
SAS
Air Baltic
SAS
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Eurowings
SAS
SAS
Austrian Airlines
Swiss International Air Lines
KLM
Norwegian Air International Ltd
SAS
Austrian Airlines
Lufthansa
Air Baltic
Swiss International Air Lines
SAS

Boka din resa till Danmark

Flyg till Danmark

Vårt härliga grannland Danmark är en riktig upplevelse, sommar som vinter. Varje år kommer turister hit för att gå på några av Skandinaviens största sevärdheter som Legoland och Tivoli. Men Danmark är också ett perfekt sommarresemål för alla som vill bada på långgrunda stränder och njuta av ostörda cykelturer i den vackra naturen. Eftersom Danmark ligger så nära passar det lika bra för en weekendresa som en långsemester. I Danmark finns det alltid något att se och göra!

När du reser till Köpenhamn får du inte missa att gå på Tivoli. Tivoli är världens näst äldsta nöjespark efter en annan dansk favorit, Dyrehaven, och här finns ett antal roliga attraktioner för både stora och små. Du behöver inte åka till Danmark på sommaren för att gå på Tivoli – parken har öppet även under vinterhalvåret, och då kan du istället njuta av deras halloween- och julevent.

Danmark är ett av Nordeuropas bästa cykelländer och passar perfekt för en längre cykelsemester under sommaren. Missa inte att rulla fram på välskötta cykelbanor med havet som kuliss, och stanna på något trevligt café och köp ett smörrebröd på vägen!

Eftersom det finns så mycket att se i Danmark och många sevärdheter ligger en bit ifrån varandra kan det vara en bra idé att hyra bil i Danmark. Du kan hyra bil på flygplatsen direkt vid ankomst eller på någon av Danmarks större orter. Om du köper en paketresa till Danmark ingår ofta hyrbil, och då kan du bara hämta ut bilen när du anländer med ditt billiga flyg till Danmark!

Ta dig till Danmark

Danmark ligger bara ett stenkast från Sverige, och du tar dig rekordsnabbt hit om du flyger. Om du reser från exempelvis Arlanda tar det inte mer än någon timme.

När du bokar flygresor till Danmark kan det vara smart att lägga ihop flyg och boende i en paketresa till Danmark. Då ingår både flygbiljetter till Danmark och ett trevligt hotell i Danmark.

Flyg till Danmarks flygplatser

Danmarks största flygplats Kastrup (kallas också Copenhagen Airport) är den flygplats som flest svenska direktflyg går till. Kastrup har ett stort och bra serviceutbud och en rad butiker och restauranger att välja mellan.

Om du vill ta dig till Köpenhamn från Kastrup har du ett flertal transportmedel att resa med. Du kan exempelvis ta gratis flygbussar som går från Terminal 2 och Terminal 3. Om du hellre reser med tåg köper du biljett i Terminal 3. Tåget mot Köpenhamn går var tionde minut, och är ett smidigt sätt att ta dig direkt in till centrum.

Du kan också hyra egen bil på flygplatsen om du hellre tar dig till Köpenhamn för egen maskin. Du hyr bil hos någon av de uthyrningsfirmor som finns på flygplatsen, och du kan säkert hitta en bil som passar dig här.

Bra att tänka på när du bokar flygresa till Danmark

Tänk på att vara ute i god tid för att hitta billiga flyg till Danmark. Det gäller framförallt under sommarhalvåret då trycket på flyg och boende är som störst.

Vanliga frågor och svar

❓ Kan jag avboka min flygresa till Danmark på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Danmark.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Danmark med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Danmark. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Danmark.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Danmark under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Danmark erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.