Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Auckland

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Auckland

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Auckland

Flyg till

Har du någonsin drömt om en semester på andra sidan ekvatorn? Undrar du om vattnet verkligen virvlar åt andra hållet när det rinner ut ur badkaret? Då är det kanske dags att boka ett flyg till i Nya Zeeland.

När du är i bör du passa på att besöka observatoriet Stardome Observatory för att se stjärnor du aldrig har sett förut på nära håll. De visar flera olika stjärnhimlar i planetariet. Glöm inte att titta på den stora meteorsamlingen.

Om du besöker med barnen, eller bara någon som är ung i sinnet, bör ni ta er till Museum of Transport and Technology. Här lär du dig allt om de teknik som har använts för att transportera människor över Nya Zeeland genom tiderna – från flygplan till tåg. Det finns föreläsningar för äldre familjemedlemmar och områden där hela familjen kan släppa loss.

Spara pengar med billiga flyg till

Att flyga till är förmodligen den största utgiften i semesterbudgeten, men det behöver inte kosta skjortan. De snabbaste flygen till från Norden tar strax över 24 timmar, men om du kan tänka dig en flygtid som är lite närmare 30 timmar kan du ofta spara upp emot 25 % på biljettpriset. Det gör också viss skillnad när på året du väljer att besöka . Priserna är som lägst i november, när Nya Zeelands sommar precis ska börja.

Du kan även spara pengar genom att boka en paketresa där du väljer flyg och hotell i samtidigt.

Ditt flyg till landar på flygplatsen

Din långa resa till , över ekvatorn och datumgränsen, går mot sitt slut när ditt flyg landar på Auckland Airport (AKL), två mil söder om centrala . Auckland Airport är en av Australasiens största flygplatser och naturligtvis också Nya Zeelands största. Du kan med andra ord vänta dig ett mycket stort serviceutbud när du kliver av planet.

På Auckland Airport shoppar du kända märkesvaror, vackra smycken, toppmodern elektronik och naturligtvis också mängder av lokala varor, som lokalt vin och lokal design, i ett trettiotal spännande butiker. Den långa resan och all shopping gör dig kanske hungrig. Då finns det ett tjugotal alternativ att välja mellan, från sushibarer till hamburgerrestauranger.

Den sista etappen på din resa till sker enkelt med flygbussen eller regionalbussen. Chauffören tar emot betalning i kontanter, men det är också möjligt att förköpa biljett till flygbussen i en av automaterna på flygplatsen. Du kan naturligtvis också välja att ta en taxi eller att hyra bil i och hämta denna på flygplatsen.

Information om flyg till Auckland

Destinationens flygplats Auckland Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats AKL
Destination Auckland