Flygdestinationer i Nya Zeeland

Populära städer att besöka i Nya Zeeland

Förslag på billiga flygresor till Nya Zeeland

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 7 762 kr för enkelflyg och 11 684 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

British Airways
British Airways
Qatar Airways
British Airways
British Airways
Cathay Pacific
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Emirates
Singapore Airlines

Boka din resa till Nya Zeeland

Expedia erbjuder flyg till Nya Zeeland för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Nya Zeeland och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Nya Zeeland på grund av covid-19?
I vår kundtjänstportal kan du hitta svaren på vanliga frågor om till exempel avbokning av flyg till följd av covid-19. För säkerhets skull ska du dessutom läsa igenom flygbolagets villkor innan du genomför flygbokningen.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Nya Zeeland med flexibel avbokningspolicy?
Här på Expedia har vi gjort allt vi kan för att hjälpa dig att hitta flygresor med så stor flexibilitet som möjligt. Det är bara att klicka på “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer”, så kan du enkelt snappa upp ett perfekt flyg till Nya Zeeland.
Finns det några allmänna tips för resande till Nya Zeeland under coronaviruspandemin?
Coronaviruspandemin har orsakat en hel del förändringar i hur vi reser. Om du ska resa till Nya Zeeland kan följande tips hjälpa dig att ta dig an de nya utmaningarna.

 • Ta reda på om det finns några reserestriktioner på din avreseort eller på destinationen innan du bokar dina biljetter. Kolla även upp om det finns några andra regler som kan påverka dig vid ankomst, som krav på karantän.
 • När du är på flygplatsen ska du bära munskydd. Personalen på flygplatsen kan dock be dig att tillfälligtvis ta av dig skyddet för att verifiera din identitet. Passagerare som inte bär munskydd kanske inte får stiga ombord och kan bli bötfällda.
 • Räck inte över boardingpasset till personalen på flygplatsen. Istället ska du lägga boardingpasset på läsaren och sedan hålla upp det för inspektion.
 • Du kan ha med dig en behållare med handdesinfektionsmedel på upp till 100 ml i handbagaget. Du måste ta ut behållaren ur väskan när du passerar säkerhetskontrollen.
 • För att säkerhetskontrollen ska gå fortare kan du lägga föremål som mobilen och bältet i ditt handbagage istället för på en bricka.
 • Ta upp alla matvaror som du eventuellt har med dig för att gå igenom skannern vid säkerhetskontrollen. Förvarar du matvarorna i en genomskinlig plastpåse som du själv placerar på brickan är det mindre risk för att personalen på flygplatsen rör vid din väska för att undersöka den.

Hur hittar man billiga biljetter till Nya Zeeland?
Den senaste veckan var det billigaste priset för ett flyg till Nya Zeeland så lite som 11 684 kr. Vill du få tag i ännu finare erbjudanden är det en bra idé att boka i god tid och vara flexibel med dina datum. Du kan söka efter flyg till Nya Zeeland och därefter klicka på länken “Flexibla datum” ovanför sökresultaten, så får du en jämförelse av priserna för dagarna däromkring.
Vad kostar ett flyg till Nya Zeeland?
Om du hade köpt en enkelresa från Köpenhamn (CPH) under veckan som gick hade du kunnat betala bara 7 762 kr. Resorna med flyg tur och retur till Nya Zeeland kostade mellan 11 684 kr och 17 754 kr under samma tidsperiod.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Nya Zeeland?
Din avreseort och vem du flyger med avgör vilken av följande flygplatser du anländer till:

 • Auckland (AKL-Auckland Intl.) – 4925 flyg per månad.
 • Wellington (WLG-Wellington Intl.) – 3370 flyg per månad.
 • Christchurch (CHC-Christchurch Intl.) – 2923 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Nya Zeeland?
Under de senaste sju dagarna låg biljettpriserna på mellan 11 684 kr och 17 754 kr. Kika på våra erbjudanden till Nya Zeeland, välj ut ett som passar dig och börja packa ditt bagage.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Nya Zeeland?
För att få tag i ett billigt flyg till Nya Zeeland bör du försöka att boka under Februari, när biljettpriserna är låga. När är biljetterna som dyrast? I Sverige är det under sommar- och vinterloven.
Hur lång tid tar flyget till Nya Zeeland?
För att få en uppfattning om hur många timmar det tar att flyga till Nya Zeeland kan du ta en titt på vår lista över medelrestiden för ett par av de populäraste inrikesresvägarna:

 • Christchurch (CHC-Christchurch Intl.) till Auckland (AKL-Auckland Intl.) – 1 timme och 23 minuter
 • Wellington (WLG-Wellington Intl.) till Auckland (AKL-Auckland Intl.) – 1 timme och 4 minuter
 • Queenstown (ZQN-Queenstown Intl.) till Auckland (AKL-Auckland Intl.) – 1 timme och 45 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Nya Zeeland?

 • Auckland har energi och kultur i stora mängder, vilket gör staden till en fantastisk startpunkt för ditt besök i Nya Zeeland. Upptäck berömda sevärdheter som Sky Tower, bege dig till butikerna och ät och drick gott på stadens fantastiska restauranger. Det är upp till dig.
 • När det är dags att organisera ditt stora äventyr är det bra att komma ihåg att det råder ett kustklimat i Auckland. Det kan vara en god idé att ta reda på vad väderleksprognosen säger innan du flyger.
 • Åk till Wellington därnäst. Staden ligger cirka 490 kilometer söder om Auckland, och här upplever du bland annat Wellington Waterfront, som är en av traktens kändaste sevärdheter.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Nya Zeeland på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Nya Zeeland.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Nya Zeeland med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Nya Zeeland. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Nya Zeeland.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Nya Zeeland under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Nya Zeeland erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Nya Zeeland

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

British Airways