Billiga flygbiljetter till Avignon

Om Avignon

Flyg med Expedia till Avignon

När du söker efter flyg till Avignon så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Avignon och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Avignon erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Avignon, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Avignon. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Avignon på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Avignon?
Avignon (AVN-Caumont) är den enda flygplatsen i närheten av Avignon.
Hur långt från centrala Avignon ligger Avignon (AVN-Caumont)?
Om du ska bo vid centrum i Avignon går den sista biten av resan fort när du väl har anlänt till Avignon (AVN-Caumont). Terminalen ligger endast 9 kilometer från stadens mitt.
Kan jag flyga till Avignon?
Gå till våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om flyg till Avignon. Här kan du läsa mer om alla aktuella reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän vid ankomst.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Avignon?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Avignon kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Avignon med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Avignon kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Avignon?
Avignon (AVN-Caumont) är den största flygplatsen nära Avignon. Innan du reser dit kan det vara en bra idé att lära dig mer om flygplatsen, till exempel att den är belägen 9 kilometer utanför stadskärnan.
Hur hittar man det billigaste flyget till Avignon?
Avvakta inte till precis innan avresan innan du bokar dina biljetter. Detta tips har du nog fått höra från flera vana resenärer. Om du bokar lång tid i förväg får du fler alternativ att välja bland, och biljettpriserna är vanligtvis lägre. Du kan även utvidga sökningen och jämföra alternativen. Om din destination har flera flygplatser skulle du kunna hitta lägre priser genom att boka biljetter till en terminal som ligger lite längre bort. Sist men inte minst ska du vara beredd på att boka med en gång om du väl har hittat ett bra erbjudande, för priserna kan ändras fort. Med lite förkunskap och kanske lite tur går det att få tag i bästa möjliga flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Avignon?
Oavsett var du stiger ombord kan ditt flyg genomföras utan bekymmer, om du bara är väl förberedd. Vi har tagit fram en lista med användbara tips som hjälper dig se till att semestern i Avignon inleds på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan genomföras helt utan stress, om du bara planerar din packning ordentligt. Först och främst ska du packa med ett par rena strumpor, en tidning eller två och lite toalettartiklar, till exempel deodorant och handkräm. Därefter bör du spara plats i väskan för din mobil med laddare, eventuella mediciner och kanske en uppblåsbar flygkudde. Sist men inte minst bör du komma ihåg att ta med ditt pass, alla resedokument och pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte har en sax som gömmer sig någonstans i handbagaget. Brandfarliga eller explosiva artiklar, till exempel tändstickor och fyrverkerier, är också förbjudna, och du får inte ha med dig vätskor eller geler i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm resa med flyg är ofta så enkel som rätt val av kläder. När du klär dig i lager är du förberedd på temperaturväxlingarna ombord och du kan hålla dig varm om det blir svalt i kabinen. Skor med klackar och kängor bör du lämna i ditt incheckade bagage, även om det normalt är favoritparet. Ta istället på dig heltäckande skor med plan sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • Många har hört talas om djup ventrombos, även kallat DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar uppstår, till följd av utdragna perioder utan rörelse. Det finns dock sätt att minska risken att drabbas av detta. Du kan till exempel bära kompressionsstrumpor, se till att du dricker mycket och röra på benen. Res på dig då och då och gå lite fram och tillbaka eller försök göra lite övningar i ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Avignon?
Om du har planerat ordentligt innan du kommer till flygplatsen blir din resa till Avignon mycket enklare. Har har vi samlat ihop ett par praktiska tips på hur du tar dig igenom säkerhetskontrollen utan dröjsmål.

  • Först och främst måste du presentera ditt pass och dina resedokument för personalen. Ha allt redo, så att de bakom dig i kön slipper vänta.
  • Röntgenmaskinen kommer härnäst. Töm dina fickor och lägg av allt som skulle kunna få larmet att gå, till exempel hörlurar och jackor. Lägg upp allt på bandet så att det kan skannas.
  • En kort stund måste du klara dig utan digital teknologi. Mobilen, surfplattan och all annan elektronik ska också passera genom skannern.
  • Har du med dig din nya parfym? Inga problem. Om behållaren inte rymmer mer än 100 milliliter och du har placerat den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse får du lov att ta med den i ditt handbagage.
  • Det är sannolikt att du också måste ta av dina skor och lägga upp dem på röntgenmaskinens band, så det kan vara en bra idé att gå i skor som går snabbt att ta av och på.
  • Saxar och andra vassa föremål är förbjudna ombord. De kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen, så lämna dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Avignon
Destinationens flygplatsAvignon TGV tågstation
IATA-kod för ankomstflygplatsXZN
DestinationAvignon
Flygpris3 189 kr