Billiga flygbiljetter till Ayia Napa

Förslag på billiga flygresor till Ayia Napa

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 518 kr för enkelflyg och 1 050 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Aegean
Norwegian Air International Ltd
Air Serbia
LOT-Polish Airlines
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Austrian Airlines
Austrian Airlines

Recensioner från verifierade kunder

26 nov. 2019

Nej

Verifierad resenär
Oslo till Larnarca · Norwegian Air Shuttle
13 jan. 2019

Flög Aldrig med denna flight, ändrade planer

Verifierad resenär
Köpenhamn till Larnarca · Norwegian Air International Ltd
8 aug. 2018

Skrikfria sektioner. All passagerar betalar inte bara barnföräldrar. Vuxna måste få resa i lugn och ro. Störande med barnskrik under 8-9 timmar.

Verifierad resenär
Doha till Larnarca · Qatar Airways

Om Ayia Napa

Flyg till Ayia Napa

Att hitta billiga flygresor till Ayia Napa kan vara lurigt. Många som vill resa till denna vackra plats på Cyperns östra sida söker efter Ayia Napa Airport, men det finns faktiskt ingen flygplats som heter så. Nej, för att hitta flygbiljetter till Ayia Napa får man istället söka efter en flygplats som heter Larnaca International Airport, som ligger ungefär 45 km från Ayia Napa, och man räknar med att det tar runt 45-60 minuter att åka, beroende på hur trafiken ser ut och vilken typ av transport man väljer. När du letar flygresor till Ayia Napa kan även Paphos Airport dyka upp bland sökresultaten. Denna flygplats ligger på andra sidan Cypern och härifrån tar det närmare två timmar till Ayia Napa.

I samband med att man bokar sin flygstol till Ayia Napa kan det vara en god idé att se över vilka paketresor till Ayia Napa som finns. Ofta kan det vara ett enkelt sätt att spara pengar på om man bokar en sådan, eftersom hotell i Ayia Napa då bokas samtidigt som ditt billiga flyg. I vissa fall bokar man även in en hyrbil i Ayia Napa på samma gång för att få ännu bättre priser. Dessutom kan det vara väldigt skönt att ha allt sådant klart när man anländer, för att istället kunna fokusera helhjärtat på sin stundande semester. Om man bestämmer sig för att boka en paketresa till Ayia Napa ingår i vissa fall även transporten till och från flygplatsen.

Från Larnaca flygplats till Ayia Napa

När ditt flyg till Ayia Napa har landat på Larnaca eller Paphos flygplats är det dags att bege sig mot vackra stränder och en härlig semester. Kommer man fram till Ayia Napa på kvällen kan det vara trevligt att bege sig ner till torget, där de flesta restauranger och barer finns. Tänk på att det ofta står så kallade ”inkastare” utanför de olika ställena som ofta kommer med erbjudanden om två drinkar till priset för en eller liknande. Nattlivet här blir intensivt, och det sätter igång på allvar först runt klockan elva på kvällen, men de gottgör det med att hålla igång långt in på morgonen. Vissa klubbar öppnar inte ens förrän klockan fyra på morgonen!

Njut av vackra Ayia Napa

Det är inte bara fest och nattliv som lockar i Ayia Napa – här finns bland annat Ayia Napas kloster, som är en byggnad vars historia sträcker sig långt bak i tiden. Här finns även en park fylld med skulpturer gjorda av olika konstnärer. Vill man ut på havsäventyr tipsar många om att åka ut med en båt för att besöka grottor. På dessa resor kan man också uppleva en hel del havsliv, bland annat sälar! Är du mycket förtjust i havslivet måste du besöka Kap Greco under din semester på Ayia Napa. Det är en udde som ligger i närheten av Ayia Napa, och många turister väljer att åka hit för att njuta av och bada i det glasklara vattnet.

Populära flyg till Ayia Napa

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 518 kr för enkelflyg och 1 050 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd