Hyrbil i Ayia Napa

Sök och jämför från bilföretag i Ayia Napa

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Ayia Napa

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Ayia Napa
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Ayia Napa?
Om du behöver ändra dina planer kan du få en full återbetalning på de allra flesta förskottsbetalade bokningar av hyrbil, så länge avbokningen sker minst sex timmar innan en överenskomna upphämtningstiden. Kontrollera hyrbilsavtalet för säkerhets skull, för några undantag finns. Du kan hitta mer information i resplanen, och du kan även gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Ayia Napa?
Folktäta gator och trånga parkeringsplatser är ingen match för en hyrbil i ekonomiklass, vilket är det populäraste valet i Ayia Napa. Med ett av dessa pålitliga och prisvärda fordon kan du enkelt ta dig runt i trafiken, och de är dessutom väldigt bränslesnåla. Man du kan förstås utforska Ayia Napa även i flera andra typer av bilar, exempelvis standard- eller premiumbilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Ayia Napa?
Se mer av området omkring Ayia Napa och rör dig fritt med en egen hyrbil. Välj en bil som passar din stil och ge dig av i riktning mot utflyktsmål som de här:

  • Slå dig ner bakom ratten och ta dig raka vägen till Limassol. Denna blomstrande destination ligger runt 95 kilometer bort och kan ståta med imponerande turistmål som Limassol fästning.
  • Har du hört talas om Pafos fyr? Sevärdheten ligger i Paphos, som är en annan populär stad bland semesterfirare i området. Från Ayia Napa är det en körsträcka på 150 kilometer.

Varför ska man hyra bil i Ayia Napa med Expedia?
Det finns många goda anledningar att boka en hyrbil med Expedia. Vi har olika hyrbilsleverantörer att välja bland i Ayia Napa, och med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser får du så mycket som möjligt för pengarna. Har du inget emot att spara ännu mer? Då är det bara att slå ihop hyrbilen med flyg, boende och aktiviteter för att skapa ett semesterpaket till Ayia Napa. Ju mer du bokar med Expedia, desto mer sparar du.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Ayia Napa?
I Ayia Napa måste du vara minst 21 år gammal för att hyra bil. Unga förare bör dessutom räkna med extra avgifter och begränsningar från de flesta hyrbilsföretag. Avgiften täcker den höjda olycksrisken, och begränsningarna brukar avse vilka fordonsklasser som är tillgängliga. Förare med mindre erfarenhet kan exempelvis behöva hålla sig till små eller medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Ayia Napa?
Du kommer att behöva minst två saker: ett körkort och ditt kreditkort. Hyrbilsleverantören kommer att erbjuda dig en standardförsäkring som är valfri, och om du inte tänker köpa till den kan du dessutom behöva bevisa att du redan har en annan försäkring. Granska policyn innan du bokar för att undvika tråkiga överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Ayia Napa?
Det bästa respektive näst bästa priset för en hyrbil i Ayia Napa under veckan som gick var och . Med så fina priser blir det inte svårt att göra en bra affär.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Ayia Napa?
Ja, och du hittar din drömbil på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning. Fyll bara i din reseinformation så ger vi dig prisvärda alternativ från flera ledande leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Ayia Napa om jag är under 25?
Ålderspolicyer skiljer sig mellan olika företag, så du behöver göra lite efterforskning. Har du hittat en biluthyrare i Ayia Napa som hyr ut till förare under 25 år? Vad bra! Tänk då på att extra avgifter kan tillkomma. All information du behöver finns i uthyrarens villkor.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Ayia Napa?
Vill du ha ytterligare information om hyrbilsförsäkringar ska du gå igenom leverantörens regler och villkor innan du slutför bokningen.