Billiga flygbiljetter till Bangkok

Förslag på billiga flygresor till Bangkok

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 919 kr för enkelflyg och 3 414 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Indonesia AirAsia
IndiGo
Scoot
Indonesia AirAsia
Lufthansa
Lufthansa
IndiGo
Singapore Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines

Flyg till Bangkok

Från Sverige hittar man direkta flygresor till Bangkok från Stockholm, men bor du på rimligt avstånd från Oslo finns det också möjlighet att flyga direkt därifrån. Har du möjlighet att flyga direkt så sparar det mycket tid och besvär, men det finns det så klart även bra lösningar för den som är beredd att byta någonstans och letar billiga flyg.

Flygresan från Stockholm tar omkring elva timmar och med tidsomställningen ovanpå det så kan du räkna med att du inte är på topp när du väl landar. Det tar några dagar innan kroppen är med igen, så se till att göra semestern så lång som möjligt. Du kan trösta dig med att jetlagen brukar vara mindre besvärlig på vägen tillbaka.

Flyg till Bangkok Suvarnabhumi International Airport

Bangkok-flygplatsen, som också går under namnet Suvarnabhumi International Airport, är Thailands tredje största flygplats. Suvarnabhumi är också Bangkoks huvudflygplats och hanterar de allra flesta internationella flygningarna till ön. Med miljontals passagerare som passerar igenom flygplatsen varje år är flygplatsen inkörsporten till alla öarna omkring Bangkok.

Suvarnabhumi International Airport ligger endast 25 kilometer öster om centrala Bangkok och det finns ett antal olika transportalternativ för trötta resenärer. Det är smidigast att ta tåget in till staden, och här kan du välja mellan ett tåg som tar omkring 30 minuter och går cirka fyra gånger i timmen, eller ett expresståg som går en gång i timmen och endast tar 15 minuter. För den mer äventyrligt lagde finns det också lokalbussar, men vill du åka raka vägen till ditt hotell i Bangkok är det taxi som gäller.

Lev livet i livliga Bangkok

Med tio miljoner invånare som aldrig verkar sova är Thailands huvudstad en omtumlande upplevelse. Här fylls alla dina sinnen konstant av nya intryck och när du väl har hämtat dig från den första chocken smittas du snart av stadens livsglädje. Bangkok är full av sevärdheter och till dem du inte får missa hör det ståtliga Grand Palace och tempel som Wat Arun, Wat Po och Emerald Buddha-templet. Har du möjlighet bör du planera in ditt besök till Wat Arun vid soluppgången, när solstrålarna får templet att glöda!

Den som har familjen med sig kan passa på att besöka Siam Ocean World som lockar med mängder av spännande havsdjur och ger de mer äventyrliga möjlighet att simma med hajar. Skulle barnen föredra att simma i hajfria vatten bjuder vattenparkerna Siam Water Park och Leoland på blöt underhållning för hela familjen.

Shopping, mat och sena kvällar

Missa inte chansen att göra ett klipp medan du är på semester i Bangkok. Staden är rena himmelriket för den som gillar att shoppa – Pantip Plaza har allt i elektronikväg, River City står för lyxen och helgmarknaden Chatuchak med dess 8 000 försäljare pressar priserna på det mesta. Passa även på att njuta av den otroliga gatumaten i Bangkok eller lyxa till det på en fin restaurang innan du beger dig ut i stadens pulserande och mångfacetterade nattliv.

Vanliga frågor och svar