Flygdestinationer Thailand

Populära städer att besöka i Thailand

Förslag på billiga flygresor till Thailand

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 541 kr för enkelflyg och 4 364 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Austrian Airlines
Swiss International Air Lines
British Airways
Thai Airways International
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Oman Air
Turkish Airlines
Qatar Airways
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Finnair
Singapore Airlines
Air France
KLM
Singapore Airlines
Singapore Airlines
Finnair
Lufthansa
Singapore Airlines

Boka din resa till Thailand

Flyg till Thailand

Thailand har på senaste år vuxit till att bli en av svenskarnas absoluta favoritdestinationer, och det är inte undra på. Du kan hitta massor av flygbiljetter till Thailand till fantastiska priser om du är ute i god tid, och har du inget emot att göra mellanlandningar kan du göra otroliga kap på din flygbiljett till Thailand.

Thailands fascinerande kultur, spektakulära natur och gästvänliga befolkning har gjort landet till ett riktigt paradis för besökare från Sverige. Hit vallfärdar familjer och naturälskare i lika stor utsträckning som backpackers och lyxresenärer. Det går utmärkt att hitta billiga flyg till Thailands olika delar året runt, oavsett vad det är du är ute efter. Många väljer att resa till Bangkok för att uppleva en unik stad med fascinerande historiska byggnader, shopping i världsklass och en vibrerande storstadspuls. Är det avkoppling och strandliv du är ute efter kan du istället resa till Thailands örike i de södra delarna, som alla är lättillgängliga från Phuket.

Flygresor till Thailand från svenska flygplatser

Från Sverige går flyg till Thailand framför allt till Bangkoks internationella flygplats Suvarnabhumi Airport. Är du bara ute efter direktflyg till Thailand från Sverige erbjuder Thai Airways flyg till Bangkok Suvarnabhumi Airport till bra priser. Ligger din avreseort i Sveriges södra delar kan det vara värt att kolla upp avgångar från Köpenhamns Kastrup, där du också hittar direktflyg med Thai Airways till samma flygplats. Flyger du från andra delar av Sverige kan det vara svårare att hitta direktflyg med reguljärtrafik, men om du inte har något emot att mellanlanda på vägen kan du hitta gott om prisvärda flyg till Thailand, med flygbolag som Finnair, Etihad Airways, Emirates och Qatar Airways. Om du är på väg mot Phuket finns det också massor av alternativ med mellanlandning i Bangkok, och under högsäsong går det även direktflyg från Stockholm och Köpenhamn.

Flyg till Bangkok Suvarnabhumi Airport

Thailands största och mest vältrafikerade flygplats är Bangkok Suvarnabhumi Airport, och det är hit som de flesta internationella flygningar tar besökare i Thailand. Med ett läge ungefär tre mil från centrala Bangkok och massor av flygningar dagligen till europeiska flygplatser är detta det perfekta alternativet för den som är ute efter en flygresa till Thailand.

Du har flera olika transportalternativ för att ta dig till centrala Bangkok från Suvarnabhumi. Väljer du att ta en taxi, som kan ta mellan 40 och 90 minuter beroende på trafikläget, ska du se till att följa skyltarna mot taxi för att få det bästa priset. Vill du satsa på lite lyxigare transport finns det dessutom en särskild disk för limousinbokning på flygplatsen. Du kan även ta en prisvärd och luftkonditionerad flygbuss med Airport Express, som tar dig in till många av Bangkoks hotell.

Flyg till Phuket International Airport

Phuket International Airport är en av Thailands mest vältrafikerade flygplatser och omkring 11 miljoner resenärer passerar varje år genom flygplatsens gates. Phuket International Airport ligger endast cirka tre mil från Phuket, så du kan snabbt och smidigt ta dig in till centrum med buss, taxi eller limousine. Under högsäsong hittar du direktflyg hit från Stockholm och Köpenhamn, men du kan fynda billiga flygbiljetter till Phuket International Airport med mellanlandning i till exempel Bangkok.

Vanliga frågor och svar

❓ Kan jag avboka min flygresa till Thailand på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Thailand.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Thailand med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Thailand. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Thailand.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Thailand under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Thailand erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.