Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Förslag på billiga flygresor till Thailand

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Boka din resa till Thailand

Flyg till Thailand

Thailand har på senaste år vuxit till att bli en av svenskarnas absoluta favoritdestinationer, och det är inte undra på. Du kan hitta massor av flygbiljetter till Thailand till fantastiska priser om du är ute i god tid, och har du inget emot att göra mellanlandningar kan du göra otroliga kap på din flygbiljett till Thailand.

Thailands fascinerande kultur, spektakulära natur och gästvänliga befolkning har gjort landet till ett riktigt paradis för besökare från Sverige. Hit vallfärdar familjer och naturälskare i lika stor utsträckning som backpackers och lyxresenärer. Det går utmärkt att hitta billiga flyg till Thailands olika delar året runt, oavsett vad det är du är ute efter. Många väljer att resa till Bangkok för att uppleva en unik stad med fascinerande historiska byggnader, shopping i världsklass och en vibrerande storstadspuls. Är det avkoppling och strandliv du är ute efter kan du istället resa till Thailands örike i de södra delarna, som alla är lättillgängliga från Phuket.

Flygresor till Thailand från svenska flygplatser

Från Sverige går flyg till Thailand framför allt till Bangkoks internationella flygplats Suvarnabhumi Airport. Är du bara ute efter direktflyg till Thailand från Sverige erbjuder Thai Airways flyg till Bangkok Suvarnabhumi Airport till bra priser. Ligger din avreseort i Sveriges södra delar kan det vara värt att kolla upp avgångar från Köpenhamns Kastrup, där du också hittar direktflyg med Thai Airways till samma flygplats. Flyger du från andra delar av Sverige kan det vara svårare att hitta direktflyg med reguljärtrafik, men om du inte har något emot att mellanlanda på vägen kan du hitta gott om prisvärda flyg till Thailand, med flygbolag som Finnair, Etihad Airways, Emirates och Qatar Airways. Om du är på väg mot Phuket finns det också massor av alternativ med mellanlandning i Bangkok, och under högsäsong går det även direktflyg från Stockholm och Köpenhamn.

Flyg till Bangkok Suvarnabhumi Airport

Thailands största och mest vältrafikerade flygplats är Bangkok Suvarnabhumi Airport, och det är hit som de flesta internationella flygningar tar besökare i Thailand. Med ett läge ungefär tre mil från centrala Bangkok och massor av flygningar dagligen till europeiska flygplatser är detta det perfekta alternativet för den som är ute efter en flygresa till Thailand.

Du har flera olika transportalternativ för att ta dig till centrala Bangkok från Suvarnabhumi. Väljer du att ta en taxi, som kan ta mellan 40 och 90 minuter beroende på trafikläget, ska du se till att följa skyltarna mot taxi för att få det bästa priset. Vill du satsa på lite lyxigare transport finns det dessutom en särskild disk för limousinbokning på flygplatsen. Du kan även ta en prisvärd och luftkonditionerad flygbuss med Airport Express, som tar dig in till många av Bangkoks hotell.

Flyg till Phuket International Airport

Phuket International Airport är en av Thailands mest vältrafikerade flygplatser och omkring 11 miljoner resenärer passerar varje år genom flygplatsens gates. Phuket International Airport ligger endast cirka tre mil från Phuket, så du kan snabbt och smidigt ta dig in till centrum med buss, taxi eller limousine. Under högsäsong hittar du direktflyg hit från Stockholm och Köpenhamn, men du kan fynda billiga flygbiljetter till Phuket International Airport med mellanlandning i till exempel Bangkok.