Billiga flygbiljetter till Bari

Förslag på billiga flygresor till Bari

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 949 kr för enkelflyg och 1 662 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Lufthansa
KLM
Air Serbia
Lufthansa
KLM
Swiss International Air Lines
Eurowings
Swiss International Air Lines
Air Serbia

Om Bari

Flyg med Expedia till Bari

När du söker efter flyg till Bari så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Bari och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Bari erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Bari, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Bari. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Bari på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Bari?
Bari (BRI-Karol Wojtyla) är den enda flygplatsen du kan resa till i närheten av Bari.
Hur långt från centrala Bari ligger Baris flygplats (BRI)?
Baris flygplats (BRI) ligger inte långt från stadens mitt, endast 9 kilometer från centrum i Bari.
Kan jag flyga till Bari?
Besök våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om att flyga till Bari. Här kan du läsa mer om alla aktuella reserestriktioner och om karantän krävs när du anländer.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Bari?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Bari kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Bari med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Bari kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Bari?
Eftersom det bara finns en större flygplats som tar emot resenärer på väg till Bari, tar det inte lång tid att ta reda på vilket flyg du ska välja. Du kommer att anlända till Bari (BRI-Karol Wojtyla), som är belägen cirka 9 kilometer från stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Bari?
Bari hanterar flyg från 22 olika flygbolag, som flyger från minst 84 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Bari?
ITA Airways och Wizz Air är de huvudsakliga flygbolagen som erbjuder flyg till Bari. Ett av de populäraste sätten att resa hit är ombord på ett ITA Airways-flyg från Milano.
Hur många direktflyg går det till Bari?
Att planera en uppiggande vistelse i Bari är enkelt när du har 516 direktflyg att välja bland per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Bari från?
De populäraste flygen till Bari avgår från flygplatserna i Viterbo, Magenta och San Siro.
Hur lång tid tar flyget till Bari?
Var du reser från avgör hur länge du måste stanna på planet. Från Viterbo till Bari tar resan i genomsnitt cirka 1 timme och 3 minuter. En flygresa från Magenta brukar vara framme på uppemot 1 timme och 30 minuter. Med San Siro som startpunkt får du istället räkna med att vara i luften i ungefär 1 timme och 30 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Bari?
Många vana resenärer kan intyga om att man inte ska dröja till sista minuten med att boka biljetterna. Flygpriserna är ofta som högst precis innan avresedatumet. Men nöj dig inte med det. Bredda sökningen och se om ditt resmål har mer än en flygplats. Priserna kan variera beroende på vilken flygplats du reser till. Kom ihåg att även jämföra priser från olika flygbolag. Till sist kan du spara lite till genom att boka snabbt. Om du ser ett fint erbjudande ska du inte tveka, utan slå till med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Bari?
Vi har letat upp all information du behöver för att din flygresa ska bli så bekväm som möjligt. Följ bara våra tips så tar du dig snabbt igenom alla kontroller och kan börja upptäcka de intressantare delarna av Bari.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första måste du ta med dig passet, alla resedokument, plånboken och viktiga mediciner. Utöver detta vill du nog ha någon typ av underhållning under flygresan. En spännande bok och bärbar elektronik som du har laddat med dina favoritprogram är två bra alternativ. Om du vill kunna ta en tupplur kan en bekväm flygkudde och ett par hörlurar som stänger ute ljud komma väl till pass. Sist men inte minst ska du inte glömma att lämna lite plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du kan känna dig på topp när du anländer.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla stora flaskor med balsam och hårgelé i ditt incheckade bagage. Alla vätskor i mängder på över 100 milliliter kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen. Vassa föremål, som fällknivar, och brandfarliga eller explosiva objekt, till exempel starka kemikalier och tändstickor, tillåts inte heller.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Gångarna på ett flyg är inte den bästa platsen för att imponera med dina moderiktigaste kläder. Klä dig bekvämt och lägg på minnet att packa ner en varm tröja, eftersom det kan bli lite svalt på längre flygturer. Heltäckande skor utan klackar är också att föredra.
  • På långa flygresor finns det en risk för att vissa personer drabbas av DVT, eller djup ventrombos, vilket är ett tillstånd där blodproppar uppstår i samband med utdragna perioder utan aktivitet. För att minska risken att drabbas av detta kan du ta vara på alla tillfällen att resa på dig och gå ett par steg i mittgången. Ett annat sätt att minska risken är att bära kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Bari?
Om du har tänkt igenom allt ordentligt innan du anländer till flygplatsen blir resan till Bari betydligt enklare. Här följer ett par behändiga tips på hur du kan passera säkerhetskontrollen utan problem.

  • Säkerhetspersonalen måste först verifiera att du har rätt resedokument och ett giltigt pass innan du kan fortsätta igenom. Se till att du är redo och har allt inom räckhåll.
  • Därefter är det tid för ditt skärp, din jacka, dina nycklar och annat från dina fickor, till exempel mynt, att passera igenom röntgenmaskinen. Hela proceduren går smidigare om du börjar göra dig i ordning när du närmar dig främre delen av kön.
  • Elektronik, som surfplattor och bärbara datorer, måste också gå genom maskinen. Men ta det lugnt. Du får snart tillbaka dem igen.
  • Schampo, hårsprej och övriga vätskor och geler som du vill ta med dig ombord måste ligga i förpackningar som inte rymmer mer än 100 milliliter. Allt måste dessutom placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta gymnastikskor är ett behändigt val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du passerar säkerhetskontrollen. Kängor och andra kraftiga skor skannas ofta separat.
  • Ta inte med dig förbjudna saker ombord. Om du har några vassa eller spetsiga föremål med dig på semestern måste du packa ner dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att omhändertas.

Information om flyg till Bari
Destinationens flygplatsKarol Wojtyla
IATA-kod för ankomstflygplatsBRI
DestinationBari
Flygpris675 kr

Populära flyg till Bari

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 949 kr för enkelflyg och 1 662 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
KLM