Flygdestinationer Italien

Populära städer att besöka i Italien

Förslag på billiga flygresor till Italien

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 404 kr för enkelflyg och 504 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
easyJet
SAS
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
SAS
Air Baltic
easyJet
Norwegian Air Shuttle
Air Baltic
Air France
Norwegian Air International Ltd
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Air France
Lufthansa
SAS

Boka din resa till Italien

Expedia erbjuder flyg till Italien för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Italien och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

❓ Kan jag avboka min flygresa till Italien på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Italien.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Italien med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Italien. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Italien.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Italien under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Italien erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.