Billiga flygbiljetter till Belfast

Förslag på billiga flygresor till Belfast

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 116 kr för enkelflyg och 2 062 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Aer Lingus
Aer Lingus
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
Aer Lingus
Aer Lingus

Om Belfast

Flyg till Belfast

Om du drömmer om en semester bland böljande gröna kullar och platser med fler båtar än människor så kanske Belfast, Nordirland, är platsen du letar efter. När du är i Belfast ska du inte glömma att besöka Belfast Castle. Det vackra stenslottet ligger på en kulle ovanför staden. Utsikten är hisnande och inredningen fantastisk.

Med Expedia.se är det inga problem att boka billiga flyg till Belfast. Vår prisgaranti gör att du kan vara tryggt förvissad om att du har hittat rätt flygbiljett till rätt pris, utan att spräcka din budget. Vi kan hjälpa dig att hitta alla erbjudanden och specialpriser på flygbiljetter till Belfast oavsett om du reser till Belfast i jobbet eller på semester.

Boka tur-och-returbiljetter till Belfast med Expedia.se

Expedia.se hjälper dig att köpa flygbiljetter till Belfast. Vårt innovativa bokningssystem letar efter alla erbjudanden du vill ha. Vi kan hjälpa dig att köpa tur-och-returbiljetter, enkelbiljetter och biljetter till flera destinationer. Vi visar dig alla flyg till Belfast från konkurrerande flygbolag, så att du inte behöver slösa tid på att leta efter biljetterna på flera olika webbplatser.

Passa också på att besöka Giant’s Causeway i närheten av Belfast när du är i Nordirland. Det sägs att Giant's Causeway byggdes av en jätte vid namn Finn McCool, som ville bygga en bro mellan Irland och Skottland. Vetenskapsmännen har förstås en mer logisk men inte lika rolig förklaring. Härifrån har du en fantastisk utsikt över Nordatlanten och klipporna på vardera sida om de enhetligt formade stenpelarna.

Är du redo att komma igång? Allt Expedia.se behöver veta för att hjälpa dig på vägen är vilka datum du vill resa, så letar vi fram billiga biljetter till Belfast åt dig. När du bokar biljetter är det viktigt att du har all information du behöver, och vi strävar efter att ge den till dig. Vi kan fortsätta att hjälpa dig när du har valt flygbiljetter. Vi har både billiga hotellrum och rabatterade hyrbilar att erbjuda i Belfast. Vi kan samla allt du behöver för din semester i ett semesterpaket till ett jättebra pris.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Belfast?
Belfast (BFS-Belfast Intl.) är den populäraste flygplatsen i Belfast. Det finns dock ett par andra flygplatser i regionen, så undersök alternativen och välj vad som passar dig bäst.
Hur långt från centrala Belfast ligger BFS?
BFS ligger 20 kilometer från centrum i Belfast, så var beredd på lite extra restid för att ta dig in till staden.
Kan jag flyga till Belfast?
Head to the reseråd under covid-19 för att få veta allt om möjliga reserestriktioner för Belfast innan din flygresa. Allt från krav på karantän till hälsorekommendationer uppdateras regelbundet för att du ska kunna hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Belfast?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Belfast kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Belfast med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Belfast kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Belfast?
Du kan hitta två stora flygplatser som tar emot resenärer till Belfast. BFS ligger omkring 20 kilometer från stadskärnan, medan Belfast (BHD-George Best Belfast City) ligger ungefär 4 kilometer bort. Efter att du har jämfört priserna och bokat ditt boende kan det bli lättare att avgöra vilken flygplats som ligger bäst till för din resa.
Hur många flygbolag flyger till Belfast?
10 flygbolag flyger regelbundet till Belfast, från 50 olika flygplatser i olika delar av världen.
Vilka flygbolag flyger till Belfast?
Resenärer väljer oftast att boka biljetter med British Airways, Aer Lingus eller Flybe när de flyger till Belfast. Större delen av flygen avgår från London, och det är British Airways som är det populäraste alternativet på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Belfast?
Det blir så mycket lättare att resa med flyg till ett nytt resmål om man kan undvika mellanlandningar. Om du ska ta dig till Belfast är den goda nyheten att det går ungefär 673 direktflyg per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Belfast från?
Många resenärer som flyger till Belfast hoppar på planet från någon av flygplatserna i London, Ashford eller Kennington.
Hur lång tid tar flyget till Belfast?
Var du reser från avgör hur länge du måste stanna på planet. Från London till Belfast brukar resan ta 1 timme och 27 minuter. Flyg från Ashford brukar vara framme på 1 timme och 24 minuter. Med Kennington som startpunkt är du normalt i luften i 1 timme och 24 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Belfast?
Vänta inte till sista stund med att boka flygresan. Det tipset kan du få höra från många vana resenärer. När du bokar i god tid har du fler alternativ att välja bland, och priserna är vanligtvis lägre. Men nöj dig inte med det. Utvidga sökningen och se om destinationen har mer än en flygplats. Flygpriserna varierar ofta beroende på vilken flygplats du anländer till. Kom ihåg att även jämföra biljettpriser från flera olika flygbolag. Slutligen ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om vad priserna brukar vara kan du slå till omedelbart om du väl har hittat ett ovanligt bra pris. De finaste erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Belfast?
Om du inte är redo kan en resa med flyg kännas som en utmaning, men du behöver inte oroa dig. Följ bara de här enkla tipsen, så kan du börja din resa till Belfast utan problem.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst måste du komma ihåg att ta med dig passet, alla resedokument, lite pengar samt viktiga mediciner. Härnäst kommer du att vilja ha lite underhållning ombord på flyget. En spännande bok och bärbar elektronik fullpackad med dina favoritprogram är två bra alternativ. Om du vill kunna vila en stund kan ett bekvämt nackstöd och ett par öronproppar komma väl till pass. Slutligen bör du inte glömma att reservera lite plats i väskan för några toalettartiklar, så att du kan känna dig på topp när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla fulla flaskor med schampo och hårgelé i bagaget du checkar in. Alla vätskor och geler i mängder på över 100 milliliter kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen. Vassa föremål, som arméknivar, och andra farliga objekt, till exempel tändare och bränsle, är inte heller tillåtna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din högsta prioritet är att känna dig så avslappnad som möjligt, så välj ut plagg som andas och glöm inte att ta med dig en varm tröja, för om det skulle bli svalt ombord på flyget. Gå alltid i välpassande skor med flat sula, eftersom dina fötter kan bli lite svullna i luften. Lämna stilettklackarna och vandringskängorna i dina incheckade väskor.
  • Tillståndet djup ventrombos, eller DVT, kan vara en risk under långa flygturer. Det innebär att blodproppar bildas, vanligtvis i benen, vilket kan bero på att man har suttit still för länge. Du kan begränsa risken genom att ställa dig upp och gå fram och tillbaka i gången. Ett par stödstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Belfast?
Hemligheten är att vara förberedd. Vi har samlat ihop en lista med praktiska tips så att du kan passera igenom säkerhetskontrollerna utan onödig stress. Nästa stopp är Belfast.

  • Flygplatsens säkerhetspersonal kommer först att försäkra sig om att du har ett giltigt pass och korrekta resedokument innan du kan fortsätta igenom. Se till att du har allt inom räckhåll.
  • Därefter är det tid för ditt bälte, din jacka, dina nycklar och andra småsaker från dina fickor, till exempel mynt, att åka genom röntgenmaskinen. Proceduren går snabbare om du börjar förbereda dig när du närmar dig främre delen av kön.
  • Ett litet ögonblick måste du leva utan digital teknik. Din bärbara dator, din mobil och all annan elektronik ska också skannas.
  • Plocka ut eventuella vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa ska normalt skickas separat genom röntgenmaskinen. Varje produkt måste förvaras i en behållare som rymmer max 100 milliliter, och allt måste läggas i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det kan hända att du även måste ta av dina skor och skicka dem genom skannern, så det kan vara praktiskt att gå i skor som är lätta att ta av och på.
  • Saxar och andra vassa föremål är förbjudna i handbagaget. De kommer att konfiskeras av personalen i kontrollen, så lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Belfast
Destinationens flygplatsGeorge Best Belfast City
IATA-kod för ankomstflygplatsBHD
DestinationBelfast
Flygpris2 072 kr

Populära flyg till Belfast

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 116 kr för enkelflyg och 2 062 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

KLM
KLM