Billiga flygbiljetter till Belfast

Förslag på billiga flygresor till Belfast

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 351 kr för enkelflyg och 1 126 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Aer Lingus
Aer Lingus
British Airways
Finnair
SAS
Finnair
British Airways
Aer Lingus
KLM
KLM

Om Belfast

Flyg till

Om du drömmer om en semester bland böljande gröna kullar och platser med fler båtar än människor så kanske ett flyg till i Nordirland är resan du letar efter. När du är i bör du inte glömma att besöka Belfast Castle. Det vackra stenslottet ligger på en kulle ovanför staden. Utsikten är hisnande och inredningen fantastisk.

Passa också på att besöka Giant’s Causeway i närheten av . Härifrån har du en fantastisk utsikt över Nordatlanten och klipporna på vardera sida om de enhetligt formade stenpelarna. Kanske passar det också bra med en rundtur med temat Game of Thrones – mycket av den populära tv-serien spelas in på spännande historiska platser i närområdet runt . När du utforskar s historia bör du också besöka Titanic Belfast. Det må finnas nästan 200 Titanicmuseer runt om i världen, men detta är förmodligen det viktigaste och det största. Det var trots allt här i som det ikoniska skeppet byggdes.

Hitta billiga flyg till

En resa till behöver definitivt inte kosta skjortan. Till kan du flyga i såväl första klass som med välkända billiga flygbolag, men inget särskilt bolag och ingen särskild flygplats står ut som nämnvärt billigare året runt, och man sparar oftast inte några stora pengar på att välja en längre restid. Det är snarare så att det är möjligt att hitta kanonerbjudanden lite när som helst. Som billigast blir dock din resa tur och retur till vanligtvis om du bokar den under senhösten eller vintern. Då är vädret lite ruggigare och du har desto fler ursäkter att spendera din tid i de traditionella irländska pubarna i Cathedral Quarter och utforska det spännande kulturlivet.

Ditt flyg till landar

Din flygbiljett till tar dig antingen till Belfast International Airport (BFS), två och en halv mil från centrala , eller till George Best Belfast City Airport (BHD), en dryg halvmil från centrum.

Belfast International Airport är den större av stadens två flygplatser, med ett halvdussin matställen och lika många butiker som säljer allt från solkräm till böcker att avnjuta under semesterns lugnare stunder. Härifrån tar du dig enkelt vidare till ditt hotell i med såväl taxi som flygbussen Airport Express 300.

George Best Belfast City Airport är en något mindre flygplats, men här finns likväl ett fullgott utbud, med pizzeria, bar och kaféer. Skulle du ha kommit på under resan att du har glömt något finns det såväl taxfree-butiker som kiosk och bokhandel. Från flygplatsen tar du dig till ditt boende med taxi, som väntar vid utgången.

Om du planerar att se mycket av och närområdet kan det löna sig att boka en hyrbil i och hämta den på flygplatsen där du landar.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Belfast

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 351 kr för enkelflyg och 1 126 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

British Airways
KLM