Flygdestinationer i Storbritannien

Populära städer att besöka i Storbritannien

Förslag på billiga flygresor till Storbritannien

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 293 kr för enkelflyg och 745 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
British Airways
Swiss International Air Lines
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Lufthansa

Boka din resa till Storbritannien

Expedia erbjuder flyg till Storbritannien för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Storbritannien och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Storbritannien på grund av covid-19?
I vår kundtjänstportal hittar du svaren på vanliga frågor om till exempel avbokning av flyg till följd av covid-19. För säkerhets skull ska du även granska villkoren hos flygbolaget innan du slutför din flygbokning.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Storbritannien med flexibel avbokningspolicy?
Vi förstår att planer kan ändras på kort varsel, så att boka ett flexibelt flyg med Expedia är en smart idé. Du behöver bara klicka på “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer”, så är ett billigt flyg till Storbritannien inom enkel räckhåll.
Finns det några allmänna tips för resande till Storbritannien under coronaviruspandemin?
Coronavirusutbrottet har lett till en hel del förändringar i hur man reser. Om du planerar en resa till Storbritannien kan de här tipsen hjälpa dig att hantera alla nya utmaningar och regler.

 • Innan du slutför bokningen av dina flygbiljetter bör du ta reda på om det råder några resebegränsningar, både på avreseorten och på destinationen. Läs igenom de senaste uppgifterna från relevanta myndigheter och flygbolag.
 • Du ska ha munskydd på dig när du är på flygplatsen, vilket inkluderar när du går igenom säkerhetskontroller. Förbered dig på att ta av munskyddet när det är dags att bekräfta din identitet.
 • Räck inte över boardingpasset till säkerhetspersonalen. Istället ska du lägga boardingpasset på läsaren och sedan hålla upp det för inspektion.
 • Personalen på flygplatsen godkänner att du tar med dig en behållare med handdesinficeringsmedel på högst 100 ml i handbagaget. Du behöver ta ut behållaren ur väskan när du går igenom säkerhetskontrollen.
 • För att säkerhetskontrollen ska gå smidigare kan du lägga föremål som ditt bälte och lösa mynt i ditt handbagage istället för i en korg.
 • Förvara matvaror i en genomskinlig plastpåse och lägg upp påsen på brickan när du passerar säkerhetskontrollen. Tar du ut matvarorna ur handbagaget är det mindre risk för att personalen på flygplatsen vill öppna och inspektera väskan.

Vilka flygbolag flyger till Storbritannien?
När du känner dig redo att boka dina biljetter till Storbritannien eller området runtomkring är de här flygbolagen redo att ta emot dig ombord på flyget:

 • British Airways – 208 flyg till Storbritannien eller dess närhet varje månad, inklusive 208 flyg till London (LHR-Heathrow) per månad.
 • SAS – 199 flyg till Storbritannien eller dess närhet varje månad, inklusive 169 flyg till London (LHR-Heathrow) per månad.
 • Norwegian Air International – 117 flyg till Storbritannien eller dess närhet varje månad, inklusive 108 flyg till London (LGW-Gatwick) per månad.

Hur hittar man billiga biljetter till Storbritannien?
Du kan alltid hitta bra erbjudanden här på Expedia, men med vår funktion för flexibla datum blir det enklare än vanligt. Ange vilka datum du vill flyga och klicka därefter på länken “Flexibla datum” överst i sökresultaten, så kan du jämföra priser för närliggande dagar. Det billigaste priset för en flygresa till Storbritannien under den senaste veckan var 745 kr.
Vad kostar ett flyg till Storbritannien?
Du hade kunnat flyga tur och retur till Storbritannien för mellan 745 kr och 745 kr under veckan som gick. Vad gäller enkelresor från Stockholm (ARN) var det bästa priset under samma period endast 293 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Storbritannien?
Om du reser med flyg till Storbritannien har du många flygplatser att välja mellan. Dessa är några av de vanligaste:

 • London (LHR-Heathrow) – 12991 flyg per månad.
 • Manchester (MAN) – 5564 flyg per månad.
 • London (STN-Stansted) – 5376 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Storbritannien?
De senaste sju dagarna kostade flygbiljetter till Storbritannien mellan 745 kr och 745 kr.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Storbritannien?
Den billigaste tiden att boka ett toppenerbjudande på ett flyg till Storbritannien är i September. Priserna är som högst under sommar- och jullov, så undvik dessa månader om du har en lite mindre resebudget.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Storbritannien?

 • Kom igång med din resa i London så kommer du att ha massor att se och göra. Imponerande sevärdheter som Buckingham Palace är bara början. Oavsett om du är konstkännare, moderäv, shoppingfantast eller något annat, du har ändå oändliga möjligheter till sightseeing i en av de främsta städerna i Storbritannien.
 • När det gäller att packa inför din semesterresa är det oftast hjälpsamt att ta reda på hur vädret ska bli. I London råder ett kustklimat, men lite egen efterforskning ger dig ett bättre hum om temperaturerna under ditt besök.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Storbritannien på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Storbritannien.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Storbritannien med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Storbritannien. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Storbritannien.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Storbritannien under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Storbritannien erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Storbritannien

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd