Billiga flygbiljetter till Bergen

Förslag på billiga flygresor till Bergen

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 510 kr för enkelflyg och 801 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air International Ltd
SAS
Air Baltic
Lufthansa

Flyg till Bergen

Bergen är det perfekta resmålet för den kulturintresserade som dessutom uppskattar vacker natur. Här finns Norges bästa musikscen och en rad konstinstitutioner som sätter Bergen på den norska kulturkartan. I närområdet går det också bra att njuta av den förtrollande fjorden med båt eller på vandring i de omgivande fjälltopparna.

I Bergen finns det ett bra utbud trevliga caféer och restauranger och om du söker hotell i Bergen finns det en rad alternativ att välja mellan – från bed and breakfast till vandrarhem och lite lyxigare alternativ.

Om du väljer att hyra bil i Bergen på din semester har du möjlighet att se mer av den häftiga natur som gör Norge så speciell. Varför inte ta bilen på heldagsresa till Hardangerfjorden och vandra ut på den världskända klippan Trolltunga med milsvid utsikt över bergen? I närheten av Bergen finns också bra skidorter att upptäcka på vintern med egen bil. Du kan till exempel boka hyrbil när du köper en paketresa till Bergen. Då ingår ofta hyrbil i paketet.

Det är lätt att ta sig till Bergen från många av Sveriges flygplatser. Om du bokar en flygresa till Bergen från Stockholm tar det bara en och en halv timme om du flyger direkt. Du kan hitta riktigt billiga flyg till Bergen om du är ute i god tid med att boka din resa.

Boka flygbiljetter till Bergen över en weekend

Eftersom Bergen ligger så nära är staden ett perfekt resmål för en långhelg. Missa inte att åka hit under sommaren då staden lever upp med ett antal kulturevenemang och det är extra härligt att vandra i de sju större fjällen som omger Bergen.

När du reser till Bergen får du inte missa att promenera i de historiska kvarteren vid hamnen, Bryggen. Här finns hus från medeltiden och dessutom en oslagbar fiskmarknad med havets alla delikatesser. Om du är intresserad av musik är Edvard Grieg-museet ett måste.

Flyg till Bergen flygplats

Bergen flygplats är en av Norges största flygplatser och det finns ett bra serviceutbud med en rad butiker, restauranger och andra tjänster.

Det absolut smidigaste sättet att ta sig från flygplatsen till centrala Bergen är att åka buss. Bussar avgår direkt utanför ankomsthallen och det tar bara ungefär en kvart att ta sig in till Bergens centrum. Du kan köpa biljett på bussen eller i servicedisken vid busshållplatsen.

Om du vill hyra egen bil går det bra att göra det på flygplatsen. Ett flertal av de större internationella uthyrningsfirmorna finns representerade här. Fundera redan innan din resa på om du vill hyra bil i Bergen. Det kan vara smart att kombinera flygresor till Bergen med hyrbil i en paketresa för att ha chansen att komma undan med ett lite billigare pris.

Det går naturligtvis också bra att ta taxi in till centrala Bergen, men om du inte vill ta egen bil rekommenderas buss som första alternativ då det är ett smidigt och betydligt billigare alternativ till taxi.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Bergen

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 510 kr för enkelflyg och 801 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd