Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Bodrum

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Bodrum

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Bodrum

Flyg till Bodrum

Bodrum är en av Turkiets absolut populäraste semesterorter. Hit strömmar Turkiets jetset så fort temperaturerna börjar stiga i maj och resenärer utifrån i jakt på det där lilla extra under sin semester har gjort Bodrum till en återkommande favorit. Vill du njuta av allt från fantastisk mat och hisnande kulturupplevelser till underbar shopping och ett glamoröst nattliv som konkurrerar med Medelhavets absoluta toppdestinationer är Bodrum det rätta stället för dig. Det finns inga flygresor till Bodrum från Sverige, utan man är tvungen att mellanlanda minst en och ibland två gånger på vägen ned. Under lågsäsong hittar man billiga flygbiljetter till Bodrum med en rad olika flygbolag, medan priserna ökar markant under sommarmånaderna så se till att boka din flygresa till Bodrum i god tid.

Man hittar flyg till Bodrum från Stockholm-Arlanda året runt och Bodrum kan vara en fascinerande destination alla årstider, beroende på vad man är ute efter; den lilla kuststaden är otroligt charmig och pittoresk, och bjuder på härlig gastronomi och underbar kultur alla tider på året. Även om temperaturerna sjunker och många butiker och hotell stänger igen under vintermånaderna, kan man få sig några avkopplande dagar här med god mat och förhoppningsvis en god dos solsken; se bara till att ta med en varm tröja för de kyliga kvällarna. Bodrums mysiga smågator och limfärgade hus bjuder in till underbara promenader, och med oförglömliga sevärdheter som Bodrums slott och stadens mausoleum – från den antika staden Kalikarnassos, ett av världens sju underverk – är Bodrum så mycket mer än bara sol, stränder och långa nätter.

Flyg till Bodrum från svenska flygplatser

Man hittar flyg till Bodrum från bland annat Stockholm, Malmö och Köpenhamn. Flygtiden till den turkiska kuststaden varierar kraftigt beroende på anslutningen nere på kontinenten, men från Stockholm bör man räkna med allt mellan 6 och 12 timmar för de flesta flygkombinationerna, men vissa flygresor tar även längre än så. Turkish Airlines, Pegasus Airlines, SAS, Swiss Air och KLM är några av flygbolagen som flyger till Bodrum från den svenska huvudstaden. De bästa anslutningarna går via Istanbuls två internationella flygplatser.

Flyg till Bodrum Airport

Besökare till Bodrum kommer att landa på Bodrum-Milas Airport, som ligger cirka 45 km från Bodrum med bil. Det finns gott om bilfirmor på flygplatsen, men det bästa är givetvis att boka sin hyrbil i förväg. Planerar man att tillbringa sin tid i centrala Bodrum och öarna utanför, vilket inte kräver bil, gör man bästa i att boka en bilservice från flygplatsen i förväg (det finns gott om olika storlekar och minibussar för större sällskap). Det finns även taxibilar – från flygplatsen kör de till fast pris så se till att komma överens om priset innan avfärd för att slippa besvär – och den 45 minuter långa bilresan in till Bodrum bör inte kosta mer än 50 euro. Det är desto svårare att ta sig till Bodrum med flygbussen eftersom busservicen är ganska oregelbunden, men lyckas du pricka in en av bussarna till centrala Bodrum kostar den inte mer än 5 euro.

Information om flyg till