Billiga flygbiljetter till Bogotá

Förslag på billiga flygresor till Bogotá

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 140 kr för enkelflyg och 2 675 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Avianca
LATAM Airlines Group
Copa
Copa
Avianca
Avianca
LATAM Airlines Group
Aerolineas Argentinas
LATAM Airlines Group
Iberia

Om Bogotá

Flyg till

Har du funderat på att resa till en spännande stad i Sydamerika? Då är kanske ett flyg till i Colombia det rätta för dig. När du besöker får du en förklaring till varför upptäcktsresanden lockades till den nya världen en gång i tiden. På s guldmuseum kan du nämligen se fantastiska metallarbeten i guld från olika stammar av Sydamerikas ursprungsbefolkning, från tiden innan spanjorerna kom. Här finns statyer, sniderier och kroppsutsmyckningar i guld. Förutom att beundra konstverken kan du prova på att använda verktygen som skapade dessa fantastiska arbeten för många hundra år sedan.

Tillbringa en fridfull eftermiddag med att strosa omkring i s botaniska trädgård, där alla växter och blommor i Colombia finns representerade. I Colombia finns flera olika altituder och ekosystem, så den här trädgården har ett rikt utbud. Du passerar förbi dammar, vattenfall och kaktusar som är högre än du själv.

Billiga flyg till för den lilla resebudgeten

Resan till Colombia är lång och det går inte tillräckligt många reguljärflyg från Europa för att det ska vara lätt att hitta en riktigt billig flygbiljett till . Priserna är förhållandevis stabila oavsett om du reser under sommaren eller vintern och inför helgen eller mitt i veckan. Med det sagt finns det vissa sätt att få ner biljettpriset. Att flyga till tar vanligtvis runt 15 timmar och involverar en mellanlandning. Om du har mer tid än pengar att röra dig med kan du välja en flygresa som tar 20–30 timmar, med två mellanlandningar. Ibland kan du spara upp till 35–40 % på biljettpriset genom att välja en långsammare resa. Du kan ofta också spara pengar genom att boka flyg och hotell i samtidigt i ett resepaket.

Ditt flyg till landar i Colombia

Din resa till börjar att närma sig sitt slut när ditt plan landar på El Dorado International Airport (BOG), en av de största flygplatserna i Latinamerika tillika Colombias största flygplats. Flygplatsens viktiga internationella status märks tydligt på det stora serviceutbudet, man skulle nästan kunna säga att den är ett litet shopping-El Dorado. Här handlar du allt från kläder till elektronik, men du får naturligtvis inte heller åka hem utan lite närodlat kaffe. Skulle shoppingen eller den långa resan ha gjort dig lite hungrig finns det också gott om matalternativ.

Den dryga milen från flygplatsen till centrala och ditt boende tar du dig enkelt med buss. Observera att vissa bussar tar kontanter, medan andra endast tar emot betalning med ett Tullave-kort. Många hotell ordnar dessutom egna minibussar, så det kan vara värt att undersöka om flygplatstransfer ingår i ditt hotellpris. På flygplatsen finns naturligtvis också möjlighet att ta en taxi eller boka en hyrbil i .

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Bogotá

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 140 kr för enkelflyg och 2 675 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Iberia
Delta