Flygdestinationer Colombia

Populära städer att besöka i Colombia

Boka din resa till Colombia

Expedia erbjuder flyg till Colombia för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Colombia och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Colombia på grund av covid-19?
I dessa svåra tider erbjuder många flygbolag mer flexibilitet. Gå till vår kundtjänstportal för att få praktisk information om hur du avbokar ditt flyg till Colombia på grund av covid-19.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Colombia med flexibel avbokningspolicy?
Det är bara att använda vårt smarta filter för ändringsavgifter. Fyll i dina reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du i rutan “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer” på vänster sida av skärmen. Med Expedia är det lätt att få tag i ett billigt flyg till Colombia.
Finns det några allmänna tips för resande till Colombia under coronaviruspandemin?
Nya säkerhetsregler som rör coronavirusutbrottet har fått resandet att se ganska annorlunda ut nuförtiden. Här följer en del information som kan vara bra att känna till innan du packar bagaget och ger dig iväg till Colombia.

 • Kom ihåg att ta reda på om det finns några reserestriktioner på avreseorten eller på ditt resmål innan du bokar ditt flyg. Kolla även upp om det finns några särskilda föreskrifter som påverkar dig efter ankomst, som obligatorisk karantän.
 • Bär munskydd under säkerhetskontrollerna på flygplatsen. Säkerhetspersonalen skulle dock kunna be dig att tillfälligtvis ta av dig skyddet för att kunna bekräfta din identitet.
 • För att reducera smittorisken ska du själv lägga boardingpasset på skannern och sedan hålla upp det för inspektion. Räck inte över boardingpasset till personalen på flygplatsen.
 • Säkerhetspersonalen tillåter att du har med dig en behållare med handdesinficeringsmedel på upp till 100 ml i ditt handbagage. Du ska ta ut behållaren ur väskan när du passerar igenom säkerhetskontrollen.
 • Ta ut alla föremål, som plånbok och nycklar, ur dina fickor och placera dem i ditt handbagage istället för på en bricka. Då tar säkerhetskontrollen mindre tid.
 • Om du tar med dig matvaror ombord på flyget ska du förvara dessa i en genomskinlig påse och lägga upp påsen på brickan när du går igenom säkerhetskontrollen. Då är risken mindre för att personalen på flygplatsen rör vid din väska för att inspektera den.

Hur hittar man billiga biljetter till Colombia?
Ett av de vanligaste sätten att få tag i billiga flygresor till Colombia är att vara flexibel med resedatumen. Sök efter flygresor och klicka därefter på länken “Flexibla datum” ovanför sökresultaten, så får du se priserna för dagar runtomkring de du har valt. De billigaste flygbiljetterna till Colombia den senaste veckan kostade . Du kan normalt hitta ett så bra erbjudande som möjligt om du bokar i god tid.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Colombia?
Var du stiger ombord och vilket flygbolag du åker med avgör vilken av dessa ledande flygplatser du anländer till:

 • Bogota (BOG-El Dorado Intl.) – 8634 flyg per månad.
 • Medellin (MDE-Jose Maria Cordova Intl.) – 3058 flyg per månad.
 • Cali (CLO-Alfonso Bonilla Aragon Intl.) – 2240 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Colombia?
Under de senaste sju dagarna varierade priset på flyg till Colombia från till . Hur mycket det kostar beror på flera olika saker, såsom avgångstiden, vilken kabinklass du reser i och hur långt i förväg du bokar biljetten.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Colombia?
Den bästa månaden att köpa en billig biljett till Colombia är . Håll i åtanke att i Sverige är den dyraste tiden att köpa flygbiljetter under de stora skolloven på sommaren och vintern.
Hur lång tid tar flyget till Colombia?
För att du ska få ett hum om tiden det tar att resa till Colombia kan du kika på denna lista över medelflygtiden för ett par av de populäraste inrikesresvägarna:

 • Medellin (MDE-Jose Maria Cordova Intl.) till Bogota (BOG-El Dorado Intl.) – 54 minuter
 • Cali (CLO-Alfonso Bonilla Aragon Intl.) till Bogota (BOG-El Dorado Intl.) – 59 minuter
 • Cartagena (CTG-Rafael Nunez Intl.) till Bogota (BOG-El Dorado Intl.) – 1 timme och 27 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Colombia?

 • Bogotá kan erbjuda energi och kultur i stora mängder, vilket gör staden till en perfekt startpunkt för ditt besök i Colombia. Upptäck berömda sevärdheter som Monserrate, bege dig till butikerna och ät och drick gott på några av stadens fantastiska restauranger. Du bestämmer själv.
 • När det är dags att planera aktiviteter för ditt äventyr får du komma ihåg att det råder ett kustklimat i Bogotá. För att få en uppfattning om vad du kan vänta dig kan du titta närmare på hur temperaturerna ska vara innan du beger dig.
 • Stanna till i Girardot därnäst. Du hittar staden cirka 85 kilometer väster om Bogotá, och här upptäcker du bland annat El Penon golfbana, som är en av områdets populäraste sevärdheter.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Colombia på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Colombia.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Colombia med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Colombia. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Colombia.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Colombia under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Colombia erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.