Billiga flygbiljetter till Bonn

Förslag på billiga flygresor till Bonn

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 213 kr för enkelflyg och 598 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Wizz Air
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Austrian Airlines
Eurowings
Lufthansa
Lufthansa
Austrian Airlines

Om Bonn

Flyg till Bonn

Ta ett flyg till Bonn i Tyskland och upptäck den vackra gamla staden som delas av Rhen, en av Europas längsta floder. Floden rinner rakt genom staden och du har goda möjligheter att boka ett boende i Bonn med utsikt över vattnet. Staden har massor att erbjuda dig som vill uppleva historia, kultur och mysig shopping på ett och samma ställe.

Det kan vara en bra idé att boka en paketresa till Bonn där både flyg och boende ingår. Då får du allt fixat och klart inför resan, med minimalt med arbete och krångel. Flygresor till Bonn går till Köln-Bonns flygplats, eller Flughafen Köln-Bonn som tyskarna själva kallar den.

Två trevliga sevärdheter du inte bör missa när du är i Bonn är Beethoven-Haus, där du får lära dig allt om den berömde kompositören, och Bundeskunsthalle som är ett stort och spännande konstmuseum i en mycket spännande byggnad. Det är även härligt att bara flanera längs Rhen och kanske smita in på något mysigt kafé eller en pub längs vattnet.

Flyg från Arlanda

När du ska boka flygbiljetter till Bonn är det ofta smidigast att resa från Stockholm Arlanda Airport. På Arlanda har du möjlighet att växla pengar och det finns även uttagsautomater för utländsk valuta. Om du har rest långt för att komma till Arlanda, t.ex. med något av alla de inrikesflyg som går hit, kan du väl på plats äta och dricka gott – här finns såväl snabbmatsställen som kaféer och restauranger.

Flyg till Köln-Bonns flygplats

Det finns gott om billiga flyg till Bonn från Arlanda, med en restid på mellan 3 och 6 timmar beroende på antal mellanlandningar. När du anländer till Köln-Bonns flygplats har du möjlighet att shoppa märkeskläder, parfym, kosmetika, godis och mycket annat i de olika butikerna. Är du tekniskt intresserad, eller reser med barn som kan behöva lite underhållning, är det gratis att gå till observationsdäcket på Terminal 1 och se planen när de landar och lyfter (undantaget är vid dåligt väder). Det går även att boka en guidad rundtur för några euro där du får en chans att se vad som pågår bakom kulisserna på flygplatsen. Har du tänkt ha hyrbil i Bonn kan du hämta och lämna bilen vid någon av de biluthyrningsfirmor som finns på Terminal 2. En bilresa från flygplatsen in till staden tar cirka 30 minuter och du färdas söderut på motorvägen A59. Du kan även välja att åka med Intercity-Express-tåget som ligger intill parkeringshusen på flygplatsen eller ta buss.

Passa på att se lite mer av Europa under en mellanlandning

Vid en flygresa till Bonn kan du välja en flight som har ett längre stopp på vägen. På så sätt kan du göra ett kortare besök i någon annan europeisk storstad när du ändå är ute och reser. Exempelvis kan du välja ett flyg med uppehåll i Wien i Österrike eller Zürich i Schweiz, eller se lite mer av Tyskland med ett uppehåll i Frankfurt eller München.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Bonn

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 213 kr för enkelflyg och 598 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings