Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Borås

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Borås

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Borås

Flyg till Borås

Ungefär mitt mellan Göteborg och Jönköping ligger den charmiga staden Borås. Eftersom Borås är en viktig handels- och affärsstad reser många hit i arbetet, men staden är även ett utmärkt semestermål med fantastisk natur och gott om nöjen och sevärdheter. Väljer du att resa hit med flyg kan du antingen flyga till Göteborg Landvetter Airport som ligger ungefär 40 km västerut eller Jönköping Airport som ligger 80 km österut.

Det första som slår en när man kommer till Borås är hur mycket vatten det finns här, trots att man befinner sig mitt på den västgötska landsbygden. Genom staden rinner Viskan i många snirklar från sjön Öresjö och alldeles i närheten ligger även Ramnasjön, Byttorpssjön, Viaredssjön och en handfull sjöar till. Passar du på att hyra bil i Borås kan du enkelt uppleva hela den vackra landsbygden och besöka massor av trevliga badplatser.

Borås djurpark och Ramnaparken

Ett givet besöksmål i Borås, särskilt om man reser med familjen, är Borås djurpark med ungefär 500 djur av 80 olika arter. Förutom exotiska djur som geparder, elefanter och noshörningar finns här svenska vilda djur som älgar, lodjur och vargar och svenska bondgårdsdjur som kor, hästar och grisar. Det är även trevligt att besöka Ramnaparken som har många fina promenadstråk, en vacker rosenträdgård och ett stort och intressant friluftsmuseum.

Det är lätt att hitta bra hotellrum i Borås och eftersom det går många billiga flyg till de närbelägna flygplatserna passar staden perfekt för en trevlig weekendresa.

Enkelt att flyga till Göteborg Landvetter Airport

Till Göteborg Landvetter Airport går flygresor från ett stort antal flygplatser både i och utanför Sverige. Flygplatsen är Sveriges näst största efter Arlanda och här finns goda chanser att hitta bra och billiga flygbiljetter som passar just dig.

På flygplatsen finns flera butiker för härlig shopping och många trevliga restauranger och kaféer – både före och efter säkerhetskontrollen. Likaså finns det WiFi med god täckning som är gratis de första tre timmarna (eller 100 MB).

Med hyrbil eller taxi tar du dig från Göteborg Landvetter Airport till Borås på lite knappt en halvtimme och med flygbussen Swebus Express tar resan inte mer än 40 minuter.

Resa via Jönköping Airport

Jönköping Airport är en betydligt mindre flygplats, men ska du till Borås går det fint att flyga hit från Arlanda, Frankfurt, Karlstad och Visby. Flygplatsen är även startpunkt för många charterresor till semesterparadis som Teneriffa, Gran Canaria och Rhodos. Servicen på flygplatsen är god med tanke på storleken och det finns såväl en restaurang som helt gratis höghastighets-WiFi.

Med hyrbil eller taxi tar det ungefär en timme att åka mellan Jönköping Airport och Borås och med buss får man räkna med lite knappt två timmars restid.

En härlig resa till Borås

Oavsett vilken flygplats du väljer kan du se fram emot en härlig flygresa och en trevlig vistelse i Borås. Om du passar på att boka en paketresa till Borås med både hotellrum och flygbiljetter finns även chans till extra bra pris!

Recensioner från verifierade kunder

Jan 2, 2020

servicen var bra även om planet var sen

Sep 17, 2018

För litet plan o hemsk musik annars var allt bra

Aug 28, 2018

Bagage ej i tid

Aug 27, 2018

Små platser men mycket billigt flyg.