Flygdestinationer Västra Götalands län

Populära städer att besöka i Västra Götalands län

Förslag på billiga flygresor till Västra Götalands län

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 379 kr för enkelflyg och 725 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Widerøe
FlexFlight
British Airways
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Air France
British Airways
Braathens Regional Aviation
Brussels Airlines
Lufthansa

Boka din resa till Västra Götalands län

Expedia erbjuder flyg till Västra Götalands län för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Västra Götalands län och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Västra Götalands län på grund av covid-19?
Du kan gå till vår kundtjänstportal för att få användbar information om att byta eller avboka ditt flyg på grund av covid-19. Glöm inte att också läsa igenom villkoren som gäller för ditt flygbolag innan du genomför bokningen av flyg till Västra Götalands län.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Västra Götalands län med flexibel avbokningspolicy?
Vi förstår att planer plötsligt kan ändras, så att boka flexibla flygbiljetter med Expedia är alltid en god idé. Du behöver bara klicka på “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer”, så är ditt billiga flyg till Västra Götalands län inom enkel räckhåll.
Finns det några allmänna tips för resande till Västra Götalands län under coronaviruspandemin?
Covid-19 har förändrat mycket i världen, inklusive hur det går till att resa. Dessa tips hjälper dig att hantera de nya utmaningarna och förbereda dig för resan till Västra Götalands län.

 • Var medveten om alla regler som gäller både på din avreseort och på resmålet. Beroende på lokala föreskrifter är det kanske förbjudet att resa, så kom ihåg att läsa på ordentligt i förväg.
 • Bär ett munskydd när du går igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen. Säkerhetspersonalen kan dock be dig att tillfälligtvis ta av dig skyddet för att kunna bekräfta din identitet.
 • För att reducera smittorisken ska du själv placera ditt fysiska eller elektroniska boardingpass på läsaren och sedan hålla upp det så att det kan inspekteras. Räck inte över ditt boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen.
 • En behållare med handdesinfektionsmedel är tillåten i ditt handbagage. Behållaren får inte rymma mer än 100 ml, och du måste ta ut den ur din väska vid säkerhetskontrollen.
 • För att få säkerhetskontrollen att gå fortare kan du lägga föremål som nycklar och lösa mynt i handbagaget istället för i en korg.
 • Förvara eventuella matvaror i en genomskinlig påse och lägg upp dem på brickan när du går igenom säkerhetskontrollen. Om du tar ut matvarorna ur ditt handbagage minskar risken för att personalen öppnar och inspekterar väskan.

Vilka flygbolag flyger till Västra Götalands län?
SAS är ett populärt flygbolag som är verksamt i området kring Västra Götalands län. När det är dags att boka flyg till Göteborg (GOT-Landvetter) erbjuder SAS 534 flyg i månaden att välja mellan.
Hur hittar man billiga biljetter till Västra Götalands län?
Ett bra sätt att få tag i billiga flygresor till Västra Götalands län är att vara flexibel med resedatumen. Sök efter flyg och klicka därefter på länken “Flexibla datum” ovanför sökresultaten, så får du se de lägsta priserna för dagar runtomkring de du har valt. De billigaste flygbiljetterna till Västra Götalands län den senaste veckan kostade 725 kr. Du brukar kunna hitta bästa möjliga pris genom att boka i god tid.
Vad kostar ett flyg till Västra Götalands län?
Om du hade köpt en enkelresa från Stockholm (ARN) under veckan som gick hade du kunnat få betala bara 379 kr. Flygresorna tur och retur till Västra Götalands län kostade från 725 kr till 1 671 kr under samma tid.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Västra Götalands län?
Om du reser med flyg till Göteborg (GOT-Landvetter) kan du sedan utforska allt vad Västra Götalands län har att erbjuda. Det här är den huvudsakliga flygplatsen i området, och 1792 flyg landar här per månad.
Vad kostar det att flyga till Västra Götalands län?
De senaste sju dagarna låg biljettpriserna på mellan 725 kr och 1 671 kr. Ta en titt på våra fina erbjudanden till Västra Götalands län, boka ett som passar dig och börja packa väskorna.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Västra Götalands län?
För att lyckas hitta ett billigt flyg till Västra Götalands län bör du försöka att boka någon gång i September, då priserna är låga. När är biljetterna som dyrast? Om du reser från Sverige är det under sommar- och vinterloven.
Hur lång tid tar flyget till Västra Götalands län?
Var du flyger ifrån påverkar hur lång tid din resa kommer att ta. Nedan följer en lista över de populäraste inrikesresvägarna till Västra Götalands län samt medelflygtiden:

 • Stockholm (ARN-Arlanda) till Göteborg (GOT-Landvetter) – 59 minuter
 • Stockholm (BMA-Bromma) till Göteborg (GOT-Landvetter) – 1 timme och 5 minuter
 • Visby (VBY) till Göteborg (GOT-Landvetter) – 1 timme

Vilka är de bästa sakerna att göra i Västra Götalands län?

 • Göteborg kan erbjuda kultur och energi i stora mängder, vilket gör staden till en härlig startpunkt för en semester i Västra Götalands län. Upptäck berömda sevärdheter som Liseberg, shoppa loss och ät och drick gott på någon av stadens utmärkta restauranger. Det är upp till dig.
 • När du bestämmer vad för kläder du ska packa till resan bör du hålla i åtanke att det råder ett kustklimat i Göteborg. För att få veta hur vädret kommer att vara under din vistelse bör du titta närmare på väderprognosen innan du åker.
 • Åk till Borås därnäst. Du hittar staden cirka 60 kilometer öster om Göteborg, och här finner du bland annat Knalleland Shoppingcenter, som är en av traktens kändaste sevärdheter.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka Västra Götalands län?
Om du vill upptäcka den ledande staden i Västra Götalands län när aktiviteterna är som flest ska du besöka Borås under . Här på det norra halvklotet börjar sommaren omkring den 20 juni, och du kan vänta dig temperaturer mellan 50Fº (10Cº) och 68Fº (20Cº).

❓ Kan jag avboka min flygresa till Västra Götalands län på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Västra Götalands län.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Västra Götalands län med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Västra Götalands län. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Västra Götalands län.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Västra Götalands län under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Västra Götalands län erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.