Billiga flygbiljetter till Borgholm

Förslag på billiga flygresor till Borgholm

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 679 kr för enkelflyg och 1 331 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
SAS
Braathens Regional Aviation
SAS
Braathens Regional Aviation
SAS
SAS
SAS
Lufthansa

Om Borgholm

Flyg till Borgholm

Borgholm är Ölands största stad och ett både vackert och historiskt intressant resmål. Kalmars flygplats ligger ca 40 kilometer bort, och det är hit du åker om du vill flyga till Borgholm. Flygplatsen har avgångar till Stockholm (och Berlin), så flyger du från annan ort i Sverige kan du flyga med mellanlandning i Stockholm på din väg till Borgholm. Från flygplatsen går det bussar till Kalmar, och därifrån kan du åka över bron till Borgholm. Det finns såklart också taxibilar som kör från flygplatsen. Och har du ändå tänkt hyra bil i Borgholm kan du plocka upp den redan på flygplatsen och enkelt köra hela vägen till staden. Expedia hjälper dig gärna med alla bokningar så att du kan luta dig tillbaka och njuta av semestern.

Besök Borgholms slott

Borgholm är mest känd för den fantastiska slottsruinen som ligger precis utanför staden. Ett besök här är ett måste under din resa till Borgholm! Slottet byggdes under mitten av 1600-talet och brann ner i början av 1800-talet, så att bara kalkstensmurarna är kvar. Det är öppet för besökare mellan april och september, och här kan du vandra runt i gamla slottsgemak och se spåren av vår historia. Här hålls också konserter och operaföreställningar, så när du bokar din flygbiljett till Borgholm kanske du ska passa på att undersöka vilka konserter du gärna vill gå på under din resa. Det finns också många aktiviteter för barn på slottet, från familjeguidningar till en riddarskola där barnen blir dubbade till riddare!

Flyg på besök hos kungafamiljen

Kungafamiljens sommarresidens är Solliden utanför Borgholm, så här kan du insupa den kungliga atmosfären och spana efter kungligheter på Borgholms gator. Kronprinsessan Victorias födelsedag firas traditionsenligt i Borgholm den fjortonde juli varje år, så se om du kan hitta billiga flyg till Borgholm omkring det datumet och var med om en riktig sommartradition.

Shopping i Borgholm

Är du sugen på en lokal shoppingrunda, eller är du ute efter souvenirer? I Borgholm finns det gott om små butiker med lokalproducerat hantverk och delikatesser. Det är bara att gå på upptäcktsfärd! Och när du bli hungrig kan du ta dig en bit mat på någon av stadens restauranger och caféer. Kanske en glass i solen innan du går vidare på din shoppingrunda? I området finns det också flera gårdsbutiker om du vill åka på bilutflykt över dagen. Sedan kan du åka hem på kvällen och beundra dina shoppingfynd på ditt hotell i Borgholm.

Sol och bad nära Borgholm

För många som letar flygresor till Borgholm är det såklart badstränderna som lockar, till exempel Böda Sand. Öland ligger alltid högt upp på listan över flest soltimmar i Sverige, så det är hit du ska åka om du vill ha en riktigt solig badsemester. Åk på familjesemester i Borgholm och njut av en lekfull semester i solen. Här finns det barnvänliga hotell och restauranger så att hela familjen kan trivas. Packa badkläderna och gör er redo för en fin semester med lek på stranden och vila i solstolen.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Borgholm

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 679 kr för enkelflyg och 1 331 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation